ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ!!!


Όχι δεν τρελαθήκαμε. Προσωπικά όμως,δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να υποδέχεται η αρμάδα του Ζοτς τον πελάτη μέσα στο ΟΑΚΑ. Είναι τόσες οι στιγμές γέλιου που πραγματικά έχουμε χάσει το μέτρημα πλέον.

Πάμε δυνατά σήμερα το βράδυ, με τον αρχηγό να δίνει το παρών με πυρετό. Είναι θέμα το κατά πόσο έτοιμος θα είναι ο Διαμαντίδης και επίσης πως θα ανταπεξέλθει ο Μπατίστ μέσα στη ρακέτα. Κι ο Νίκολας από τραυματισμό επιστρέφει αλλά προσωπική ταπεινή μου άποψη είναι ό,τι ο Ντρου θα τους βάλει μέσα στα καλάθια σήμερα.


Τώρα, είναι βέβαιο ό,τι δεν θα πέφτει καρφίτσα σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό είναι το σωστό. Μην έχουμε τρεχάματα πάλι όμως με δικαστές, δικαιοσύνες και μαλακίες. Δεν αξίζει σε αυτην την ομάδα να παίζει μόνη της και σίγουρα δεν έχουν δικαίωμα κάποιοι να μαλακίζονται εις βάρος της.

Οπότε, φωνάζουμε για την ομάδα και κάνουμε τα πάντα για να γιορτάσουμε κι άλλη μια τριαντάρα στο κφάλι του καλύτερου πελάτη.

Υ.Γ.: Μείνετε συντονισμένοι σήμερα. Θα παίξει αφιερωματάκι με τις γνωστές και μη εξαιρετέες ΦΑΠΕΣ. Και επίσης λίγο πριν τον αγώνα θα ανέβει ανάρτηση και με links για το ματς.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/1/11 1:21 μ.μ.

    Epitelous, eiste (Panathinaikos Press) pali konta mas. Kali douleia loipon.
    Elpizw simera to vradi na eimaste dipla xaroumenoi. Kai lew dipla giati i niki einai sigouri, alla 8elw kai diafora 30+.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/11 1:51 μ.μ.

    pedia pezei kanena link gia emas tou eksoterikou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, θα ανέβει μια ώρα πριν το ματς ανάρτηση με 6-7 διαφορετικά links...μείνετε συντονισμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου