ΒΓΕΝΟ - ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!!!


Οι κόντρες δεν λένε να σταματήσουν στον Παναθηναικό. Αυτή την φορά, είχαμε ακόμα ένα επεισόδιο με ανακοινώσεις από Βγενόπουλο και Δημητράκη. Αιτία: ο εγωισμός του Δημητράκη και συγκεκριμένα η άρνησή του να παραδεχτεί ό,τι ποτέ δεν θα γίνει αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναικού όσο κάποιοι άλλοι. Αφορμή: η άρνηση του Βγενό να βγεί στο ραδιόφωνο.

Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν. ο Βγενό βγάζει ανακοίνωση για να διαψεύσει ό,τι αρνείται να βγει σε αθλητικό ραδιόφωνο για να παραχωρήσει συνέντευξη με ευθείες βολές προς τον Δημητράκη και τα ΜΜΕ της επιρροής του.

Κι ο Μητσάκος απαντά κι αυτός με μία ανακοίνωση που για μας κρύβει πολλά. Το γεγονός ό,τι αναφέρεται σε μια κίνηση του Βγενό να γίνει ο Μπερλουσκόνι της Ελλάδας, δείχνει ξεκάθαρα το ό,τι ο "μικρός" δεν έχει ιδέα για το τι προσπάθησε να κάνει ο Βγενό. Το καλύτερο όμως όλων βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης του όπου αναφέρει ό,τι " Το σκηνικό μεταφοράς ευθυνών για την κακοδιαχείριση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την αποχώρηση μερικών όψιμων Παναθηναϊκών δεν με αφορά πλέον".

Μητσάκο, αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, τότε σταμάτα να κάνεις κακό στον Παναθηναικό. Προέρχεσαι από μία οικογένεια που θεωρούνται ευεργέτες στο Παναθηναικό λαό κι όμως ΚΑΝΕΙΣ από εμάς δεν θέλει να σε βλέπει μπροστά του. Σταματά λοιπόν τον άνανδρο πόλεμο και την καλλιέργεια αυτής της διχόνοιας μέσω των διαφόρων site που έχεις, γιατί θα μας βρεις μπροστά σου. Κι ο κόσμος του Παναθηναικού έχει αποδείξει ό,τι δεν φοβάται να τα βάλει με κανέναν. Και ας μην αναφέρω καν ό,τι θα είσαι ο πιο εύκολος αντίπαλος από όλους.

Το άρθρο αυτό δεν είναι "δήλωση" υπέρ του Βγενόπουλου. Απέναντι στον Βγενόπουλο, στέκομαι ΑΚΟΜΑ επιφυλακτικός όσον αφορά πολλά θέματα. Ο Δημητράκης όμως για μένα είναι κόκκινο πανί γιατί έχει κάνει πολλά και σίγουρα παρατραβάει το σκοινί δίνοντας συνέχεια σε όλο αυτό που έχει ξεκινήσει καιρό τώρα μέσω της φυλλάδας του και των site του. Καλό στον Παναθηναικό δεν κάνει και καλό θα ήταν να του βάλουνε λίγο μυαλό ο πατέρας κι ο θείος του.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/1/11 3:26 μ.μ.

    paidia poia site exei o dimitris giannakopoulos? to pao tv giati den anoixe akoma?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/11 4:04 μ.μ.

    file eisai poli empatheis me ton giannakopoulos ke kathese ke stirizeis enan anthropo pou mas koroideuei mesa sta moutra mas. otan milage o dimitris to kalokeri gia paragontes komites oloi ton vrizane tora distixos vgike alithinos. den ton stiriza mexri tora stin kontra tou me ton vgeno alla meta tis teleutees ekseliksis fenete pios eixe dikio.i istoria dikeonei tous pantes ke o dimitris dikeothike distixos panigirika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε είμαι εμπαθείς γιατί μου έχει δώσει δικαιώματα. Και δεν στηρίζω τον Βγενό σε καμία περίπτωση, τι γράγω καθαρά και στο άρθρο μου.
    Για απάντησε μου όμως σε μία ερώτηση φίλε.
    Διαβάζεις και Πράσινη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/1/11 4:35 μ.μ.

    exo na paro prasini 3 xronia ke genika den perno kamia efimerida. an eima diakopes to kalokeri ke den exo internet mporei na paro exedra.ke genika eimai anthropos pou den pernei grammes.ego thelo na figoun oloi autoi pou ferane se auti tin thesi ton panathinaiko ke protimo ksenoun epixirimateies (pleon).sto athro sou les oti kratas tis epifilakseis sou oxi oti den ton stirizeis. autos o anthropos einai o protos pou prepei na figei apo ton panathinaiko ke einai o protos pou fernei edo ke 2 xronia tin dixoneia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/1/11 4:38 μ.μ.

    ke min mou peis oti eimai ke tzigerikos giati zo ke anapneo tin stigmi pou i omada tha apeleutherothei apo tin xounta tis oikogeneias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε καμία περίπτωση, όλοι για αυτην την μέρα ζούμε.
    Τώρα από την άλλη, το να είμαι επιφυλακτικός απέναντι στις προθέσεις του δεν σημαίνει ό,τι τον στηρίζω, απλά καταλογίζω περισσότερα στον Δημητράκη. Και σε παρακαλώ μην παίζουμε με τις λέξεις. Για διάφορους λόγους. Και είμαι επιφυλακτικός γιατί ο Βγενό με έχει μπερδέψει με όλες του τις κινήσεις. Και δεν στέκομαι μόνο στον Παναθηναικό αλλά αναφερόμαι γενικότερα στον επιχειρησιακό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/1/11 4:55 μ.μ.

    paidia to paotv giati den exei anoixei akoma xerei kanenas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/1/11 5:00 μ.μ.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/1/11 5:05 μ.μ.

    an einai na perimeno na ftasei i pae sta prothira tis xreokopias gia na tin parei o vgeno me tous orous pou thelei autos (opos ekane me tin olimpiaki) ke tautoxrona na perasoume kmia trieteia stin mizeria me pektes stil zoutaoutas ke maric signomi alla tetoious sotires ego den thelo!!! oso gia ton dimitraki pano apo 10 xronia einai sto mpasket den ton mathame tora ke oloi kseroun poso panathinaikos einai alla ke poso akreos einai stis antidraseis tou ke stis apopseis tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/1/11 5:09 μ.μ.

    Χθες ''έδινε ρέστα'' με ''κρίσεις ευφυίας'',σήμερα ''κόκκινο πανί''.Είναι φως-φανάρι πως ό,τι κάνει ο Δημητράκης το κάνει για το προσωπικό συμφέρον και προβολή του και τον Παναθηναϊκό τον έχει γραμμένο κανονικά.Αφού συμφωνείτε και εσείς μ'αυτό,κόψτε τα λιβανίσματα υπερ του όπως το χθεσινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλαράκι μόνο λιβάνισμα δεν ήταν. Ένα απλά ευφυές εξώφυλλο διαφορετικό από τα "Σκοτώστε τους", "Τσακίστε τους", "ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ".
    Δεν είμαστε με τα καλά μας που θα "λιβανίσουμε" και τον Δημήτρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/1/11 9:10 μ.μ.

    για ποιο λόγο δικαίωμα στην Παναθηναική δόξα να έχουν μόνο οι Βαρδινογιάννηδες και οι Γιαννακόπουλοι και να μην έχει όχι ο Βγενόπουλος, αλλά...εγώ και συ βρε αδερφέ... κληρονομικό είναι το δικαίωμα που έχουν οι δύο οικογένειες; έχουμε... μοναρχία στην Πανάθα; ελέω Θεού εστεμμένοι Βαρδινογιάννηδες- Γιαννακόπουλοι; Και μια και αρχίσαμε, για ποιο λόγο η αγωνιστική αποτυχία της ομάδας να βαρύνει αποκλειστικά το Βγενόπουλο και όχι το Τζίγκερ που έκανε το σχεδιασμό του καλοκαιριού διορίζοντας πρόεδρο τον ανεκδιήγητο Κωνσταντόπουλο; και αφού ο άλλος είναι Αφράγκοβιτς, γιατί ο Τζίγκερ δεν κρατά τις μετοχές και θέλει να τις ξεφορτωθεί; και το χειρότερο, θέλει να τις δώσει σε έναν απατεώνα, όπως αποκαλείτε το Βγενόπουλο; γιατί, ενώ οι υπόλοιποι μέτοχοι έβαλαν 65 εκατομμύρια, (η οικογένεια 75 σε 30 χρόνια) όταν ήρθε η δική του σειρά να "τρέξει" την ΠΑΕ το καλοκαίρι αντί να βάλει λεφτά, τη χρέωσε με 5 εκ. δάνειο από την Πειραιώς; και γιατί θέλει να ξεφορτωθεί το 25% των μετοχών; μήπως για να βάζει τα περισσότερα χρήματα ο Βγενόπουλος και όχι ο ίδιος; και γιατί κρατά το 30% των μετοχών; μήπως για να παίζει παιχνιδάκια με τα συνεταιράκια του, τους Γιαννακόπουλους, αφού, έτσι κι αλλιώς ο Βγενό δε θα΄ χει την πλειοψηφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου