ΕΚΤΟΣ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ - ΜΠΟΥΜ!!


Με προβλήματα θα κατέβει η ομάδα στο ματς με την Καβάλα. Εκτός είναι κι ο Ζιλμπέρτο και ο Μπουμσόνγκ ενώ ο Γκοβού λογικά θα δώσει κανονικά το παρών αφού ξεπέρασε την ίωση που είχε. Βέβαια, το να λείπουν δύο βασικότατοι παίκτες μας στο ματς με την Καβάλα, θέτει ερωτηματικά σε σχέση με το ποιος θα καλύψει τις θέσεις τους.

Στο κέντρο της άμυνας λογικά θα πάει να παίξει ο Βύντρα παρτενέρ του Σαριέγκι. Αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, ο Καντέ δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε φουλ ρυθμούς οπότε ο Λουκάς φαντάζει η μόνη λύση με Γιούρκα ή Μαρίνο να καλύπτουν την θέση του στα δεξία.

Το πρόβλημα στο κέντρο είναι πιο σοβαρό, καθώς ο Φερέιρα δεν μας έχει δέιξει ό,τι πολυεμπιστεύεται Καραγκούνη και Σιμάο. Βέβαια ο Μοζαμβικανός θα μπορούσε να κάνει πολύ δουλειά σταματώντας τα εξτρεμ της Καβάλας αλλά ποιος ξέρει. Δεν θα έλεγα όμως όχι σε φουλ επιθετική τριάδα κέντρου με Κατσούρ, Νίνη και Λάζαρο έχοντας δεξιά και αριστερά Γκοβού και Λέτο αντίστοιχα.

Θα δούμε τι σχήμα θα κατεβάσει ο Πορτογάλος σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Δε χωράει κουβέντα βέβαια στο ό,τι το τρίποντο είναι μονόδρομος για την ομάδα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/1/11 2:32 μ.μ.

    o leto einai thmwrimenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε δικό μου λάθος. Λουις Γκαρσία στην θέση του Λέτο.
    Το είχα ξεχάσει τελείως ό,τι τον βαλάνε να εκτίσει την ποινή του αυτην την αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου