ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ...


Να σας ρωτήσω κάτι ... διαβάζω τις τελευταίες μέρες για παε προς χρεωκοπία ,πως η ομάδα διαλύεται οικονομικά ,πως το άνοιγμα δεν κλείνει και άλλα χίλια δύο που μας έχουν βάλει στην διαδικασία να σκεφτόμαστε οικονομολογικά και να μην μας αφήνουν να χαρούμε την καψούρα μας για την ομάδα ..

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ;;
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ...ΓΙΑΤΙ Ό,ΤΙ ΕΣΟΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. Ή ΣΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ..

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ...
ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ (ΑΝ ΗΤΑΝ 50 ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE;;

Γιατί όλα τα μμε αυτήν την γραμμή περνάνε ...εμείς καιγόμαστε να μπούμε του χρόνου στους ομίλους γιατί αλλιώς βαράμε πτώχευση και ο γαύρος είναι οικονομικά ανθηρός και δεν φοβάται τίποτα!! Μα είναι δυνατόν;;

Τέλος πάντων ...εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιο άλλο παιχνίδι παίζεται με τις συνεχόμενες δημοσιεύσεις περί οικονομικών κραχ.
Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να έχει τόσο μεγαλύτερη απόκλιση εσόδων-εξόδων απο τον γαύρο και δεν γίνεται να μην θέλει να αγοράσει την παε ,ούτε ένας επιχειρηματίας..

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..

ΑΝΤΡΕΑΣ Κ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/1/11 2:00 μ.μ.

    ο μαριδακης κανει τα παντα για να βγει τσ.λ κ λειτουργοντας στο παρασκηνιο και οι ''εγκριτοι '' δημοσιογραφοι πλασαρουν το αντιθετο...ειμαστε ο ευκολος στοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/11 3:42 μ.μ.

    ean theleis na matheis pente pragmata...........psakse sthn pleyra tou vgenopoulou(ton thewrw koryfaio dealer me diafora apo olous sthn ellada)....xwris ixnos eirwneias!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den afinete tous grifous kai ta iponooumena re paidia?
    ti enoeis file na psaxw stin plevra vgenopoulou?
    ti pisteveis?
    sizitisi thelw na kanoume ,na akusw kai tin apopsi sas..

    panathinaikos press euxaristw gia tin dimosieusi tou arthrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου