ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ Η ΠΑΕ!

Εξέδρα

Είχαμε σκοπό να το δημοσιεύσουμε λίγες μέρες μετά την αποχώρηση Βγενόπουλου και την παραίτηση Πατέρα ,το είχαμε γράψει και σε σχόλια ,αλλά με τις γιορτές το αφήσαμε στο ...περίμενε. Μας πρόλαβε οπότε η Εξέδρα σήμερα (μιας και τα ...καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα) και το έβγαλε πρωτοσέλιδο.

Μιλάει για ενδιαφέρον αγγλικής εταιρίας με σκοπό την αγορά της παε και μπορούμε να σας πούμε με κάθε ασφάλεια πως αυτή η είδηση σε γενικό πλαίσιο ισχύει!

Δηλαδή ;Έχουμε και λέμε ...
Απο την...
πρώτη στιγμή μέσα απο αυτό το blog είχαμε γράψει πως μας έκανε εντύπωση που ο Τζίγγερ δήλωσε πως ΧΑΡΙΖΕΙ μετοχές .Κάποιοι βγήκαν και είπαν πως στην ουσία χαρίζει χρέη και κάποιοι άλλοι πως ήταν κίνηση εντυπωσιασμού απο ασφαλή θέση ,μιας και περίμενε την φυγή του Βγενόπουλου.

Αυτό που ακούγεται το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο είναι πως η παε ,ΑΝ ΔΕΝ υπάρξει απρόσμενη επιστροφή του Βγενόπουλου ή ξαφνική πρόταση αγοράς απο τους Γιαννακόπουλους ,θα αγοραστεί απο ξένο επιχειρηματικό όμιλο. Και αυτό λογικά θα γίνει με επιχειρηματίες προς Αραβία μεριά. Και όχι μην πάει το μυαλό σας ,σε κάποιο deal του Βγενόπουλου. Τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα 2 εβδομάδες πριν την αποχώρηση του Βγενόπουλου ο Τζίγγερ έκανε αρκετά ταξίδια και πολλά απο αυτά ήταν προς ...Αραβία μεριά. Τώρα θα πείτε ε και; Δεν έκανε και παλαιότερα ταξίδια; Πολλοί λένε πως αυτά γίνανε με αφορμή την ενασχόληση της οικόγενειας με την shell ,αλλά αυτό είναι η μισή αλήθεια καθώς φημολογείται πως η οικογένεια ψάχνει αγοραστές για την παε και επειδή απο την ελληνική αγορά δεν υπάρχει κάτι (εδώ που τα λέμε και να υπήρχε ,το θέμα γίνεται και εγωιστικό..) ,έχει στραφεί στην ξένη αγορά.

Το να δημοσιοποιηθούν προτάσεις και δήλωσε ενδιαφέροντος είναι ζήτημα χρόνου ,αφού ήδη γίνανε γνωστά τα πρώτα κρούσματα απο την Εξέδρα ,που αποτι φαίνεται έχει αρκετά αξιόπιστες πηγές. Έτσι κι αλλιώς και εμείς πριν 1 εβδομάδα δεν βάλαμε τυχαία στο poll το "Ξένος Επιχειρηματίας". Είναι μια λύση εφικτή και πολύ πιο προσιτή πλέον .

Το αν θα είναι καλό για την παε μια τέτοια εξέλιξη δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ,αν και εμένα κάτι τέτοιο θα με έβρισκε ιδιαίτερα κουμπωμένο .Αλλά απο την στιγμή που δεν υπάρχει κανείς άλλος ..

Μέχρι το τέλος της σαιζόν ,το θέμα της παε θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά! Και η λογική λέει πως οι ξένοι είναι η πιο εφικτή κατάληξη..

ΥΣ: Ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί γωνία. 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/1/11 11:52 π.μ.

    ADERFIA XRONIA POLLA KAI KALI PRASINI XRONIA NA EXOUME.
    Emena ena tetoio senario den mou akougete kai to kalitero. Mporei o ksenos epixeirimatikos omilos na valei lefta, mporei stin arxi na mas apogeiwsei alla ti ginete se periptwsi pou ta vrontiksei kai figei? Kai min me rwtisete giati na figei... Mporei gia opoiodipote logo na 8elei na figei. Tote pisw tou ti 8a afisei. 8a prepei na iparxoun kai asfalistikes dikleides... Den kserw... Eseis ti lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι αδελφια..να ειναι ομως κανας αραβας στυλ επενδυτων μαντσεστερ σιτυ..να μας εκτοξευσει κ να χτυπαμε ευρωπαικα τροπαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/11 2:12 μ.μ.

    xalarwse koita mhn er8ei h enic kai ginoume opws htan h aek tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου