AMK ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ;;


Ήταν μια απο τις σκέψεις που πεταχτήκανε στον αέρα μόλις έγινε γνωστή η αποχώρηση νο3 του Βγενόπουλου και η μη θέληση των μετόχων να σπρώξουν λεφτά για του χρόνου.
Σήμερα η "Εξέδρα" και λίγες μέρες πριν το leoforos.gr φιλοξενούν την συγκεκριμένη πρόταση ,σε μορφή επιστολής προς την παε απο έναν άνθρωπο που ισχυρίζεται πως αντιπροσωπεύει 100 άτομα που έχουν το ίδιο σκεπτικό.

Δεν θέλω να μπω καν στην διαδικασία να κρίνω και να αξιολογήσω την αξιοπιστία του κ.Βαλάση
Αλλά δεν μπορώ να μην μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου για αυτήν την πρόταση.

1.Καταρχάς είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Δηλαδή αν μαζευόταν ο απλός κόσμος και έδινε ό,τι ήθελε θα μαζευόταν εν τέλει ένα ποσό που θα μπορούσε να τρέξει με αυτό η παε;

2. Μια τέτοια κίνηση πως θα γινόταν; Μεμονομένα απο τον κάθε φίλαθλο ή θα δημιουργόταν ένας φορέας φιλάθλων που θα συγκέντρωναν το ποσό και θα το έδιναν σαν μια οντότητα στην παε και απο κει θα κατείχαν σαν ένας φορέας το αντίστοιχο ποσοστό στην παε; 

3.Αν συνέβαινε αυτό και προέκτυπτε η δημιουργία αυτού του φορέα ο κόσμος θα πειθόταν; Ξέρετε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να πείσεις και να μαζέψεις αρκετό κόσμο ,πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον κόσμο του Συλλόγου που με όλα αυτά που έχει δει είναι 10 φορές πιο δύσπιστος ..

4. Θυμάται κάποιος να μου πει η πρώτη ΑΜΚ που έγινε το καλοκαίρι του 2008 ,με ποιες προυποθέσεις έγινε; Νομίζω και τότε ήταν ανοιχτή για τον κόσμο ,απλά έμπαινε μια ελάχιστη τιμή (νομίζω 5.000€) συμμετοχής ως πλαφόν .Και πάλι τότε δεν καλύφθηκε η προβλεπόμενη ΑΜΚ κατά κάποια εκατομμύρια .Και αυτό συνέβη γιατί ούτε οι επιφανείς Παναθηναϊκοί δεν είχαν πειστεί για την τότε πολυμετοχικότητα.

5. Η παε και οι μέτοχοι είναι διατεθειμένοι για ένα τέτοιο άνοιγμα και στοίχημα; Θα μαζευτούν κι άλλοι στα πόδια τους ..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ και επειδή θέλω (και πρέπει) να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του Συλλόγου μας ,πιστεύω πως αν εμφανιζόταν η δημιουργία ενός φορέα και  λειτουργούσε με το σλόγκαν "Όλοι εμείς έχουμε περισσότερη δύναμη απο κάθε Βαρδινογιάννη και κάθε Βγενόπουλο" ,τότε όλοι θα οφείλαμε να το στηρίξουμε ,ΟΛΟΙ όμως!

ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ θα ήταν και το κάλεσμα της παε προς τον κόσμο ώστε να ενισχύσει αυτόν τον φορέα και να το λέει ξεκάθαρα πως μόνο ο κόσμος είναι ο πιο αξιόπιστος μέτοχος  της παε.

ΑΝ κάτι τέτοιο μάζευε κόσμο ,είμαι πεπεισμένος πως θα συμμετείχαν σε αυτό και επιφανείς Παναθηναϊκοί με την πάροδο του χρόνου.

ΜΑΚΑΡΙ (και το εννοώ) να έβγαινε προς τα έξω μια τέτοια προσπάθεια οργανωμένη και Παναθηναϊκή και ας χρειαζόταν να μειώσουμε budget κτλ. Αν όμως γινόταν η αρχή και ο κόσμος μπορούσε να μπει στην παε χωρίς κανένα περιορισμό ,τότε είμαι σίγουρος πως αυτό το εγχείρημα θα πετύχαινε.

ΑΛΛΑ επειδή γνωρίζω την Παναθηναϊκή πραγματικότητα οι μέτοχοι (και συγκεκριμένα Βαρδινογιάννηδες και Γιαννακόπουλοι) δεν θα στήριζαν κάτι τέτοιο ,θα προσπαθούσαν με τα μέσα που διαθέτουν να το απαξιώσουν ,οι Συνδέσμοι της Θύρας 13 θα ήταν καχύποπτοι ,διστακτικοί και πιθανότατα δεν θα στήριζαν μια τέτοια προσπάθεια και εν τέλει θα ήταν ένα μικρό θαύμα αν βλέπαμε να λειτουργεί κάτι τέτοιο στον Σύλλογο.


ΥΣ: Σε αντίθεση με την πλειονότητα των φιλάθλων μας ,πιστεύω πως τα ψέμματα ,τα παιχνιδάκια και οι αποχωρήσεις του Βγενόπουλου ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΛΟ στον κόσμο και εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

ΥΣ2: Γράψτε την άποψη σας για το θέμα ...ίσως και να είναι αυτό το μέλλον της παε.

ΥΣ3: Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει άμεσα και στον ερασιτέχνη ...και αυτό μπορεί να γίνει πιο απλά και γρήγορα. Απλά με την εγγραφή σας στα καταστατικά του Συλλόγου!!

ΥΣ4: Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις της στήλης εδώ!


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/1/11 2:56 μ.μ.

    Αν υπαρχουν 1.000.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ σε ολο τον κοσμο που θελουν να δινουν 50 ευρω τον χρονο , εχουμε προικα 50.000.000 ευρω ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για μια διοικηση που θα ψηφιζουμε ΕΜΕΙΣ καθε 2 χρονια .Με τα υπολοιπα εσοδα και ΤΙΜΙΑ διαχειρηση δεν ειναι η πιο καλη λυση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai edw erxetai i pio apli erwtisi ..iparxun tosoi pou na thelun na dinun tosa?
    kai panw apola ,pws ginete na peistoun kai na leitourgoun oloi san ena ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/11 3:22 μ.μ.

    μονο με προσωπα κοινης αποδοχης .Θανασης ,ροτσα κ.τ.λ.και κυριως με την αποδοχη οτι με τα 50 ευρω ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ την ομαδα αλλα μονο το δικαιωμα να ψηφιζουμε και την χαρα να τους γραψουμε ολους εκει που πρεπει. Καπως ετσι δεν λειτουργει η Μπαρτσελονα ? Ψηφος και πληρωμη μεσω ιντερνετ καθε τελος σαιζον και για ενα μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1000000 mporei na min yparxoun,500.000 uparxoun,i genika uparxoun polloi panathinaikoi!einai to oneiro kathe opadou p agapaei tin omada,sigura to egxeirima den einai eukolo....alla koitakste ligo 30.000 diarkeias(30.000 hdh metoxoi) pou milame gia timi 200e to fthinotero(i den kserw poso den exw parei pote menw boreia ellada) ti einai 50e i 100e gia to kalo tis omadas mas?poses xiliades opadoi apo edw voreia tha einai sumfwnoi mias k den mporoun na blepoun tin omada tous suxna alla na mporoun na voithame estw k me afto ton tropo!??skeftike eidika sto ekswteriko posoi akoma einai!!apla o kosmos tha prepei na aisthanthei tin asfaleia tin empistosini tis dioihkishs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/1/11 4:18 μ.μ.

    Αυτο ακριβως ειναι το νοημα . Τα νουμερα ειναι ενδεικτικα.Και μιλαμε για ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ απο ΟΛΟ τον κοσμο που θα ηθελαν να προσφερουν. Ουτε σωτηρες,ουτε εγγυητες. 50 ο ψηφος ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ωστε και καποιος να θελεινα αγορασει αποτελεσμα να πρεπει πρωτα να τα σκασει.Και φυσικα σε συντομο διαστημα να ξανα εχει εκλογες και ελενχο [εκ του αποτελεσματος].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/1/11 5:44 μ.μ.

    ναι παιδια και αν καποιοσ τα φαει τα λεφτα η δεν πιασουν οι μεταγραφεσ που θα κανουν να δω την αλλη χρονια ποιος θα βαλει. εγω παντως αν εβαζα μια φορα και μου τα τρωγαν τα λεφτα ακομα και 20 ευρω να χα βαλει θα τους εριχνα μια μουτζα και δε θα ξαναβαζα. αυτο θα καναν οι περισσοτεροι, εκτος απο ελαχιστους που ειναι αρρωστοι με την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/1/11 6:30 μ.μ.

    Κόψτε την πολλή λαλακία ρε.!!! Ποιός δέχετε να πάνε τα λεφτά στο ενοκιο της παιανίας? Και σε άλλες θυγατρικές του σοφέρ, ακόμα και στον γεωπόνο της παιανίας των 160 χιλ. € τον χρόνο.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/1/11 8:04 μ.μ.

    file n ki ayta pou grafeis einai poly swsta thelw na soy pw to eksis edw epeidi den eimaste ispania kai eimaste stin ouganta den prokeitai ayto to egxeirima na ulopoieithei giatiati poly apla eimaste apolitistoi makari na ginei kati tetoio kai gw agapaw ton panathinaiko kai tha mai apo tous prwtoys pou tha stiriksw aytin tin kinisi estw me ayta ta ligosta xrimata pou mporw na diathesw gia tin megali m agapi.tha mai apo tous prwtous alla tha to kanw kathara gia tin agapi pou exw ston syllogo kai oxi epeidi pisteyw pws tha petyxei kati tetoio.eimai sigoyros pws tha ginoume pali mpaxalo.filika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pros 5:44 :re file to skeptiko einai vazeis ta lefta kai exeis to dikaiwma esi na epilekseis autous pou pisteveis .mesw kapoias eklogis .

    kai tha ksereis pws me ta lefta pou vazeis ,krataei o kosmos sta xeria tou tin pae kai oxi o opoiosdipote pou mporei na figei i den kaliptei to orama pou exeis gia tin omada .

    kai i apotixia mesa ston athlitismo einai ,min to ksexname ..

    pros 6:30 : epeidi milame se filologiko epipedo ,AN autoi pou exun sta xeria tous tin pae thelun na dwsun tin pae sta xeria tou kosmou ,tote pistevw pws kai gia to zitima tis paianias tha mporesun na ksekatharisun ta themata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. file 8:04 ne ok ,to logiko einai pali na ginume mpaxalo ,pali na ekmetalleutoun kapoioi tin opoia katastasi kai na enrgisun simfwna me ta simferonta tous ,alla pistevw (KAI GENIKA GIA TA DIOIKITIKA TO PISTEVW) pws olo auto to mpaxalo pou ginetai stin pae kapou tha odigisei kai i lisi tha vrethei.

    mia pae pou epi 3 dekaeties apotelouse pronomio kai kleisto club gia tous vardinogiannides ,logiko eine otan "anoiksei" na exei problimata prosarmogis ...elpizw kai aisiodoksw pws i pae tha vrei tin iremia kai ton dromo ti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι λετε μωρε; ουτε 1 ετρω δεν θα δωσω! και ξερετε γιατι; οχι γιατι δεν ποναω και δεν αγαπαω την ομαδα αλλα γιατι αυτοι εχουν εκατομμυρια, θα βαλουν εμας να πληρωσουμε και αυτοι θα κερδιζουν.. θα κερδιζουν δοξα, χρημα τα παντα... και μεις; εκτος απ'αυτα τα 50 ευρω που λετε θα δινουμε και εισητηρια δειαρκειας.. εδω ο κοσμος πουλαει τα σπιτια του στις μερες μας και αυτοι παιζουν με μας.. ελεος παιδια.. ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. panathinaikos.thessaloniki27/1/11 12:34 μ.μ.

    εεε όχι ρε παιδιά. Πάνε να μας κάνουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα γίνουμε και από μόνοι μας;;; Αυτά είναι για άλλους, όχι για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου