ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ Ο ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ!!!


Μετά το ματς με τον Πάοκ και την έντος έδρας νίκη της ομάδας, η είδηση βγήκε από τα χείλη του ίδιου του Γιορντάνοφ, ο οποίος δήλωσε ό,τι το ματς της Τρίτης θα είναι το τελευταίο του με την φανέλα του Παναθηναικού. Δεν χρειάζεται να πούμε ό,τι σαν σενάριο αυτό είναι τουλάχιστον εγκληματικό...
αφού ο "Μπόμπι" είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ διαγώνιους στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Με μεγαλη διαφορά κιόλας από τον δεύτερο.

Τελικά όμως, οι "ιθύνοντες" στον Ερασιτέχνη κατάφεραν να τον πείσουν να παραμείνει μέχρι τις εκλογές στις 20 του Δεκέμβρη και να συζητήσουν το μέλλον του τότε.

Ωραία όλα αυτά. Επιτέλους κουνήθηκαν κι οι υπεύθυνοι αλλά το θέμα είναι ό,τι ο παικταρας έχει προτάσεις από ομάδεσ στην Ιταλία. Και το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο δυνατά στην Ευρώπη στο βόλλευ και όπως και να το κάνουμε αποτελεί δέλεαρ για τον κάθε παίκτη, όσο δεμένος κι αν είναι αυτός με την ομάδα.

Ας ελπίσουμε ό,τι μετά τις εκλογές θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τον παικταρά στην Αθήνα και γενικά ό,τι θα δοθεί μια λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο.

Υ.Σ.: Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να δώσουμε το παρών την Τρίτη στην Γλυφάδα. Στην τελική, το ΑΞΙΖΟΥΝ με το παραπάνω οι μάγκες...

Σχόλια