ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!

Πρέπει καθένας ισχυρός οικονομικά Παναθηναϊκός να αναλάβει ένα τμήμα και να το απογειώσει. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να παραδοθεί καθαρός ο ερασιτέχνης. Σε κάθε τμήμα υπάρχουν μεγάλα χρέη. Πρέπει ο Θανάσης να τα ρυθμίσει και μετά θα βρεθούν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Και ο Βγενόπουλος ήθελε να πάρει την ξιφασκία και άλλοι ήθελαν να μπουν αλλά με τα χρέη έκαναν πίσω.


Τάδε έφη ...

Νικόλας Πατέρας

Τώρα να τον πιστέψουμε; Ο καθένας μπορεί στην τελικά να λέει και τα δικά του ,αλλά ο Πατέρας αποδεδειγμένα είναι ο μόνος που έχει βοηθήσει χρηματικά τον ερασιτέχνη ,οπότε μπορούμε να θεωρήσουμε πιο αξιόπιστα τα λόγια του απο άλλων.

Το θέμα είναι πως αν ο όποιος δισταγμός όλων αυτών των επιχειρηματιών που αναφέρει ο Πατέρας ,περιορίζεται στα χρέη του ερασιτέχνη ,τότε αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να λυθεί.

Στον Χολαργό η επιτροπή του ερασιτέχνη ανακοίνωσε πως τα χρέη φτάνουν τα 1,6 μύρια εύρω. Ένα ποσό που με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο καλύπτεται.

ΑΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ Κ.ΠΑΤΕΡΑ;

Για να ξέρουμε δηλαδή..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/12/10 3:35 μ.μ.

    Kourafeksala. Den pistevw kanenan. Mono tin oikogeneia Gianakopolou pou tosa xronia stirize ton ERASITEXNI. Den lew ekane la8oi kai malista simantika(vlepe apoxwrisi Vlasi), alla itan monoi tous xronia oloklira. To 1.6 ekat einai polla lefta gia na kanei tous epifaneis epixirimaties na kanoune pisw? Den nomizw. Edw to kalokairi edeine 1.5 ekat o Pateras gia na ferei ton Galas giati den ta dinei gia na eksigianei ton erasitexni? Kai min mou peite oti efere tous Afroudakides...poso na kostisan autoi, mprosta sto 1.5mirio pou edine gia metagrafi aera stin PAE?
    LOGIA LOGIA LOGIA....PRAKSEIS KIRIOI..PRAKSEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/10 7:15 μ.μ.

    "O Vgenopoulos tha analavei tin ksifaskia". Oute gia na gelaseis den ine auto. To ping-pong na analavei pou exei akoma mgalutero budget. Plaka mas kanoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου