ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Site The Player


Αφού το εξώδικο του Παύλου στην παε δεν πούλησε ,αφού ο Βγενόπουλος τελικά έχει λεφτά και παίρνει τις μετοχές του Τζίγγερ ,κάτι έπρεπε να βγει στην φόρα μπας και αυτοί που λέγονται δημοσιογράφοι δικαιολογήσουν τα λεφτά που παίρνουν.

Έτσι ο Γέμελος χθες το βράδυ έκανε την αποκάλυψη των ...Χριστουγέννων και ενημέρωσε το κοινό του theplayer πως Καραγκούνης και Αντωνίου βρίσκονται σε κόντρα που κρατάει μήνες και τώρα είναι έτοιμη να εκραγεί.

Στην αποκάλυψη-ποταμό ο Νίκος Γέμελος μας ενημερώνει για όλο το χρονικό της κόντρας.

Και εντάξει πείτε ,αυτός έχει τους ρουφιάνους του στην Παιανία και όντως ισχύει πως υπάρχει κόντρα Καραγκούνη-Αντωνίου ,γιατί βγήκε τώρα, μετά τον αποκλεισμό του champions league και μας έκανε την αποκάλυψη;

Μήπως για να βρει πάτημα με την μη χρησημοποίηση του Καραγκούνη στην Κοπεγχάγη και να αρχίσει τις θεωρίες συνομωσίας; Γιατί άλλη λογική εξήγηση δεν μπορώ να βρω..

Μόνο στην Ελλάδα φαίνεται πως έχουμε την απαίτηση να παίζει ένας παίκτης ,όταν αυτός συμπληρώνει κάποιες συμμετοχές. Και θεωρούμε απο τον προπονητή αυτονόητο να τον βάλει ,ασχέτως αν δεν τον βοηθάει η παρουσία του στο γήπεδο.

Τέλος πάντων... Νίκο Γέμελε που έκανες την τρομερή αποκάλυψη για πες μας ,ποιος θέλει να σε πάρει στα σοβαρά όταν στην ...αποκάλυψη σου μιλάς και αναφέρεις πως:

1. υπάρχει σύγκρουση Καραγκούνη-Αντωνίου χωρίς να αναφέρεις γιατί υπάρχει. Αντιθέτως λες πως πρόβλημα υπήρχε με τον Νιόπλια και τον Καραγκούνη απο πέρυσι και κάπου στην πορεία του άρθρου αναφέρεις και τον Αντωνίου

2. πότε περιθωριοποίησε τον Καραγκούνη ο Νιόπλιας;; Που τον χρησημοποίησε σε 8 απο τα 10 ματς πρωταθλήματος και 4 στα 4 στην Ευρώπη;; Ωραία περιθωριοποίηση ρε τζιμάνι..

Διαβάστε το άρθρο και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για τις ...προθέσεις αυτής της αποκάλυψης.

ΥΣ: Τόσα χρόνια στον γαύρο γιατί ποτέ κανένας παίκτης δεν είχε θέμα με προπονητές;; Και όποτε κάτι ακουγόταν ,οι δημοσιογραφικές φωνές σιωπούσαν ;; Γιατί άραγε τέτοια δημοσιεύματα να βγαίνουν μόνο για τον Παναθηναϊκό;;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/12/10 1:48 μ.μ.

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΓΙΑΤΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου