Η ...ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ!


5 Μαρτίου 2004 ,φάση των 32 uefa cup ,επαναληπτικός αγώνας Παναθηναϊκός-Οσέρ


Την σαιζόν του νταμπλ ,η μοίρα μας έπαιξε ένα όμορφο (εκ του αποτελέσματος ,όπως το ζούμε τώρα..) παιχνίδι και η κληρωτίδα μας έφερε αντιμέτωπους στο uefa με την Οσέρ .Mια Οσέρ που σαν σύνολο διέθετε εξαιρετικούς και ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες με τον μεγαλό Γκι Ρου να ηγείται αυτής της ομάδας απο τον πάγκο. Μεγάλο της αστέρι; Ποιος άλλος ...το πολυβόλο της και ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η νέα φουρνιά Γάλλων παικτών ,ο μοναδικός Σισέ!

Πολλοί ξεχνάνε πως ο...
Τζιμπρίλ ,μας είχε γνωρίσει πολύ πριν απο το καλοκαίρι του 2009. Μάλιστα είχε και την τύχη να βιώσει την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου (αν και εκείνη την χρονιά η 13 δεν ήταν όλη μαζί) και να κάνει έτσι την πρώτη του γνωριμία με τον Σύλλογο και τον κόσμο του.

Έτσι 5 χρόνια μετά η μοίρα τον έφερε ,αυτήν την φορά ,μαζί μας και έμελλε να τον κάνει τον απόλυτο ηγέτη της ομάδας! Ένας Σισέ που το 2004 έδειχνε απόμακρος και το 2010 τείνει να μείνει στους μεγαλύτερους του Συλλόγου.

Σε εκείνη την συνάντηση λοιπόν στους 32 του uefa η ομάδα του μας απέκλεισε ,νικώντας μας στον επαναληπτικό της Λεωφόρου με 0-1 με γκολ του Καλού στο 72. Δύο αναμετρήσεις που δεν μπορούμε να πούε πως της θυμόμαστε και ιδιαίτερα αφού και οι 2 αγώνες δεν είχαν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο. Εμείς ερχόμασταν απο το champions league που τερματίσαμε τρίτοι με 9 βαθμούς και πολύ καλές παρουσίες ,αλλά τελικά το ταλέντο των παικτών της Οσέρ μας λύγισε και έτσι χάσαμε την πρόκριση.

Μία Οσέρ που εκτός του σταρ της Σισέ ,είχε και τους Μεσές ,Καπό και Καλού να αποτελούν παίκτες πρώτης γραμμής.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο εκείνων των αναμετρήσεων; Στο ρόστερ της Οσέρ υπήρχε ακόμη ένας γνώριμος μας ,ο Μπουμσόνγκ που όμως δεν είχε αγωνιστεί στα ματς μας ,λόγω τραυματισμού.

Η αλήθεια είναι πάντως ,πως κι εγώ ο ίδιος είχα διαγράψει απο το μυαλό μου πως είχαμε τεθεί αντιμέτωποι παλαιότερα με τον Σισέ. Και η φωτογραφία που βρήκαμε κάνει κι αυτή το παιχνίδι της ,αφού ο ένας εκ των τότε αρχηγών της ομάδας μας Γιάννης Γκούμας μάρκαρε τον σημερινό αρχηγό μας Σισέ!

Μακάρι αυτός ο παίκτης να κάτσει κι άλλα χρόνια στην ομάδα ,να απαρνηθεί τις προτάσεις που θα έρθουν το καλοκαίρι και να γράψει ιστορία με την ομάδα. Επαναλαμβάνω πως αν μείνει κι άλλα χρόνια στην ομάδα ,θα μπορούμε τότε να μπαίνουμε σε συγκρίσεις με ...ιερά τέρατα του Συλλόγου.

ΥΣ: Εκείνη η σαιζόν ήταν η τελευταία του Σισέ με την φανέλα της Οσέρ αφού το καλοκαίρι του 2004 πήρε μεταγραφή για την Λίβερπουλ στα 14 εκατομμύρια ευρώ (ποσό που ακούστηκε χθες πως είναι διατεθειμένη η ίδια ομάδα να δαπανήσει για τον ίδιο παίκτη πάλι!!). Εκείνη την χρονιά πυροβολούσε ανελλιπώς και σημείωσε 26 γκολ σε 38 εμφανίσεις.

YΣ2: Η σύνθεση της ομάδας μας στον επαναληπτικό της Λεωφόρου: Χαλκιάς ,Σεϊταρίδης (79' Βλάοβιτς) ,Μινχ ,Γκούμας ,Χένρικσεν ,Ζουτάουτας (74' Κωνσταντινίδης) ,Μπασινάς ,Σαπάνης ,Ολισαντέμπε (46' Επαλέ) ,Κωνσταντίνου


ΥΣ3: Για να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις αυτής της στήλης πατήστε εδώ!

Σχόλια

  1. kai tis epomenes meres tha anevei akomi mia fwtografia apo ekeino to mats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dn ksero giati den to thimate kaneis kai eimai o 1os pou tha to anafero alla ton cisse ton eidame dei tin idia xronia me ayti pou perigrafeis (2003) to kalokairi se filiko proetimasias! Peksame filiko me tin oser, k eixame xasei 4-0, me ton cisse na mas exei kanei pragmatika emeto k ton speaker na ton ekthiazei. meta tin idia xronia opos les antimetopisame tin oser sto uefa k oloi legane min fame pali 4 ktlp ktlp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exeis dikio file ,to thimamai to filiko.
    swsti paratirisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου