ANAZHTEITAI ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΒΟΛΛΕΥ!!


Οι μάγκες του βόλλευ πάνε για πρόκριση στου 12 του champions league κι όμως κανείς δεν τους στηρίζει οικονομικά. Παραμένουν απλήρωτοι και ζουν για τα καλά το δράμα του ερασιτέχνη κι όμως βουλώνουν στόματα!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!

Σχόλια

  1. Ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας τι κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/12/10 11:14 μ.μ.

    To paizoun paragontes kai megalometoxoi stin PAE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/10 1:53 μ.μ.

    KANTHAR0S ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα έσωσαν το Ποδόσφαιρο. Είναι απο κάπου υποχρεωμένοι να το κάνουν αυτό και με τα άλλα τμήματα του συλλόγου? Ο Βλάσσης που είναι μήπως αναρωτήθηκες? Ποιός τον έδιωξε απο την ομάδα επειδή αγαπήθηκε απο τον κόσμο μήπως αναρωτήθηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/12/10 2:03 μ.μ.

    Esi mipws anarwti8ikes poioi kratousane gia xronia ton erasitexni MONOI tous? O Vlasis mpike (kai kala ekane) gia kapoia xronia sto VOLEY, alla eixe pei oti an anoiksei o erasitexnis 8a epistrepsei. O erasitexnis anoikse alla o Vlasis afantos. Twra an i PAE sw8ike apo Vgenopoilo kai Patera ase na to deiksei i istoria. Me ena duble kaneis den sw8ike. Makari na tin swsoune tin PAE, alla ligo me endiaferei mprosta sto xamo tou ERASITEXNI. Oi 2 tous eixane pei oti 8a voi8isoune ton erasitexni. Pou einai? Sta logia oloi kaloi eimaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/12/10 12:03 π.μ.

    ε βέβαια τον κρατούσαν μόνοι τους αφού η αντιμετώπιση που είχε όποιος προσπάθησε να ανακατευτεί ήταν ανάλογη με αυτή της εφημερίδας τους.κ τον ερασιτέχνη τον ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ αυτό δεν αλλάζει.
    τώρα για το που είναι ο Βλάσης, ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος κ όλες οι Παναθηναϊκάρες...απάντησε ο Πατέρας. Ας καλύψουν πρώτα οι Γιαννακόπουλοι τα χρέη που δημιούργησαν κ μετά θα αναλάβει ο καθένας απο ένα τμήμα για απογείωση. Δεν είναι πονηρός ο Θανάσης να δημιουργεί χρέη κ βλάκες οι άλλοι να του τα ξεχρεώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου