ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ


Την φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία σίγουρα θα πρέπει να την ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ,καθώς τα μόνα που πετύχαμε ήταν αρνητικά ρεκόρ. Βέβαια έχουμε ακόμη μια αγωνιστική ,αλλά ο πάτος που πιάσαμε δεν θα αλλάξει ούτε με νίκη στην Κοπεγχάγη.

Λοιπόν έχουμε και λέμε ...
1. Έχουμε μόλις 2 βαθμούς και μας απομένει 1 αγωνιστική. Η χειρότερη συγκομιδή βαθμών μας μέχρι στιγμής ήταν την σαιζόν 2005-2006 ,όπου ολοκληρώσαμε την φάση των ομίλων με 4 βαθμούς!

2.Έχουμε καπαρώσει την τέταρτη θέση ,μια αγωνιστική πριν το τέλος και προφανώς δεν πάμε για τίποτα στην Κοπεγχάγη. Ακόμη και το 2005 πηγαίναμε τελευταία αγωνιστική στην Βρέμη μπας και βγούμε uefa .Μάλιστα απο τότε έχουμε να αποκλειστούμε απο την Ευρώπη ,τόσο νωρίς.

3. Ολοκληρώσαμε την πέμπτη αγωνιστική και ακόμη να πάρουμε το τρίποντο της νίκης. Έχουμε ολοκληρώσει τα εντός και αποσπάσαμε μόλις 1 βαθμό.

4. Πέμπτη αγωνιστική και έχουμε πετύχει μόλις 1 γκολ!! Αυτό κι αν είναι αρνητικό ρεκόρ. Δεν βάζουμε γκολ με τίποτα. Και το παθητικό; 10!!

Μόνη αντίστοιχη κακή εμφάνιση σε ομίλους είναι η παρουσία μας στο πειραματικό champions league το 1991 ,όπου τερματίσαμε με 4 βαθμούς και ενεργητικό-παθητικό 1-4.

Όπως και να χει ,τα φετινά κατορθώματα μας να γίνουν πάθημα για το μέλλον!

Σχόλια