ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


Όσοι ενδιαφέρεστε ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως την Δευτέρα στον Χολαργό ,θα υπάρξει ανοικτή εκδήλωση για να ενημερωθεί ο κόσμος σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν και την υπάρχουσα κατάσταση σε κάθε τμήμα.

Θεωρώ αυτονόητο πως πρέπει ο κόσμος να δώσει βροντερό παρόν και να πιέσει με ερωτήσεις ώστε να μάθουμε επιτέλους και την άποψη αυτών που μας διοικούν. Προβλέπονται σίγουρα ωραίες στιγμές και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα βρίσκονται στην εκδήλωση..

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη:
Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας που έχει τιμήσει και δοξάσει την Ελλάδα, στην αρχή της δεύτερης εκατονταετίας της ιστορίας του διέρχεται μία κρίσιμη καμπή, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο. στην συνεδρίαση της 10-11-2010 έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας της περιόδου, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση για  ενημέρωση και συζήτηση για τα θέματα του Π.Α.Ο.(σημερινή κατάσταση και προοπτικές) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Χολαργού (Περικλέους 55) τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010 στις 18:00. Στην εκδήλωση αυτή έχουν κληθεί να παρευρεθούν εκπρόσωποι του συνόλου της Παναθηναϊκής Οικογένειας.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να παρευρεθείτε στην εκδήλωση αυτή

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου