ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;;

"Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ"




Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/11/10 2:28 μ.μ.

    http://panathinaikos-press.blogspot.com/2010/11/blog-post_4508.html

    για ποιο λόγο δεν υλοποιούμε αυτη την πρόταση???ειναι η μόνη λύση να σωθεί ο ερασιτέχνης!!!! ξαναδημοσιευστε την για να την ξαναδούν ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TWRA PAEI ...XATHIKE ,NA XAME NA LEGAME..

    KAI XTHES EIPWTHIKE STIN SINANTISI KAI OI AUGOULEAS KAI LOUMIDIS KOITOUSAN SAN XANOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης όταν έγινε μια ανάλογη πρόταση στον Κ. Γόντικα φάνηκε η ξεκάθαρη αδιαφορία τους. Είπε πως καπέλο δεν μπορεί να επιβάλλει η ΠΑΕ στον κόσμο, αλλά μπορεί να τους ζητήσει να συνδράμουν 1-2-5-10 ευρώ.. (γελάει ο κάθε πικραμένος..)

    Βάλε σε ΟΛΟΥΣ 5 ευρώ καπέλο και κανείς δεν θα πει δεν αγοράζω το εισιτήριο, και αν το πει υπάρχει κάποιος άλλος που θα το αγοράσει παρόλο το καπέλο.

    Στην τελική αύριο με την ΠΟΥΤΑ θα είναι τίγκα στους γάβρους και στους ρεστους. ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΠΕΛΟ 20+ ξεκάθαρα για τον ερασιτέχνη. (εδώ το τικέτο με την κοπενχάγη το είχατε πανάκριβο.. αυτό σας μάρανε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά συμφωνώ με τις προτάσεις σας αλλά το θέμα είναι ό,τι δεν είναι υλοποιήσιμες. Να πληρώσω καπέλο για τον ερασιτέχνη με τα όσα, αλλά είμαστε σίγουροι πως και κατά πόσο θα φτάσει εκεί που θέλουμε.

    Δεν ξέρω αν η ανυπαρξία των μεγάλων δικαιολογείται (που εν μέρει από πλευράς Βγενό έχω να δώσω μια κάπως λογική εξήγηση), αλλά πλέον έχω την εντύπωση ό,τι πρέπει να δούμε και το θέμα της κακοδιαχείρησης.
    Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΑΦΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΩΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ
    ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ...63

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΕ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΣΥΓΓΕΝΗ

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου