ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ..


Τότε ήσασταν μαζί και μιλούσατε για έναν ενιαίο Σύλλογο..
Τότε Ανδρέα Βγενόπουλε έβγαζες ανακοίνωση και μιλούσες για άμεση οικονομική βοήθεια της πεκ στα 1.500.000€ (1.600.000€ είναι το σημερινό έλλειμμα..) και ενίσχυση στους προυπολογισμούς του ερασιτέχνη για το 2009 και το 2010..
Τότε στις υποσχέσεις σου μέσα ,είχες και την σωτηρία του ερασιτέχνη..(4:30 και μετά..)

Και ξαφνικά μόλις ...
έγλυψες το μέλι της παε ,χάθηκες..
Οι Γιαννακόπουλοι μπορεί να έχουν κάνει λάθη στον ερασιτέχνη ,αλλά είναι οι παράγοντες με την μεγαλύτερη ιστορία στον Σύλλογο και ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ήταν ποτέ .Αγαπάνε τον Σύλλογο όσο τίποτα και αυτό ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να το αμφισβητήσει .
Οπότε δεν είναι τρελοί που τα τσουγκρίσανε ξαφνικά μαζί σου..
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως δεν τηρήθηκαν τα plan A και plan Β .
Αυτό που ξέρουμε είναι πως ΚΑΝΕΝΑΣ σας δεν βγήκε να μιλήσει ανοιχτά ,ώστε να μάθει ο κόσμος τι έγινε. Και σίγουρα το οφείλετε και οι 2 πλευρές στον κόσμο που σας στήριξε και σας βοήθησε.
Αυτό που ξέρουμε Ανδρέα Βγενόπουλε είναι οι ανακοινώσεις και τα όσα δήλωνες στις συνεντεύξεις και στα δελτία τύπου της πεκ.
Και το καλοκαίρι απλά σε ένα υστερόγραφο 2 γραμμών ,ανέφερες πως απλά δεν τηρήθηκαν οι προυποθέσεις που έβαλες στον ερασιτέχνη ,ώστε να βοηθήσεις. Και ΔΕΝ ανέφερες ΠΟΤΕ ποιες ήταν αυτές. Και ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου απέναντι στον κόσμο που σε έστειλε στην κυβέρνηση της παε!

Οι πράξεις μένουνε Ανδρέα Βγενόπουλε και αυτό που λέει η ιστορία που ξέρουμε (και που μας έχεις αφήσει μέχρι σήμερα να ξέρουμε..) είναι ότι ..

ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΟΥ


Το ξεκαθάρισμα της παε δεν αποτελεί για εμένα προυπόθεση ώστε να ασχοληθείς με τον ερασιτέχνη. Η πραγματική αγάπη για τον Σύλλογο δεν διογκώνεται απο την αύξηση του ποσοστού μετοχών στην παε..


ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ.. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ,ΤΟΤΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/11/10 7:06 μ.μ.

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ. ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Ο "ΧΟΡΗΓΟΣ"???
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/10 7:34 μ.μ.

    paidia tosa xronia ta idia kai ta idia ,padote san dioikisi pote den agapousan ton pao alla mono ton eauto tous ,tin prosopiki tous provoli.apodeixei o pilladakis simera eftiaxe to gipedo kai emeis den exoume oute ta stoixiodi ston erasitexni.oloi oi proedroi otan analamvanoun kanoun ena project kai den kitoun na ta arpaxoun. o pao eprepe na kataskeuasei egatastaseis kai na exei organosi alla mallon se liga xronia tha einai monoi tous o kosmos tous varethike an den xekinisoun ta erga grigora tote o pao sigoura to mellon tou tha einai avevaio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/10 9:12 μ.μ.

    Να πάει να τα ζητήσει από το κολλητάρι του τον Τζίγγερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου