ΩΡΑΙΑ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΣΟΛΤΑΝΙ ,ΕΤΣΙ;

Σας είχαμε ενημερώσει πριν 2 μέρες για μια ανάρτηση με μια περίεργη αλλά αληθινή ιστορία ,ορίστε λοιπόν ..

To Σάββατο όπως όλοι θυμάστε είχαμε το ματς με τον Ηρακλή ,το οποίο έκρυβε πολλές συγκινήσεις και πολλά ευτράπελα .Υπήρξαν όμως και κάποια πράγματα που μετά το τέλος του ματς μαθεύτηκαν και είχαν (και έχουν) πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Σίγουρα όλοι έχετε διαβάσει για τα περίεργα και υψηλά ποσά που κερδίζουν παράγοντες ύστερα απο στοιχήματα που βάζανε σε αγώνες της Α Εθνικής. Και ακούγονται σαν θεωρίες συνωμοσίας όταν ποτέ δεν αποκαλύπτονται ονόματα και ποτέ δεν βγαίνουν στην φόρα τα συγκεκριμένα ματς.

Εμείς θα σας πούμε μια ...
σύντομη ιστορία που μάθαμε για τον αγώνα του Σαββάτου και το πως κάποια πράγματα που εμάς δεν μας κινούν την περιέργεια και τα περνάμε στο ντούκου ,είναι ικανά ώστε κάποιοι παράγοντες και παρατρεχάμενοι να πολυτίζουν απο αυτά .

Το Σάββατο λοιπόν ,στα επίσημα του οακα υπήρχε ένας άνθρωπος της superleague ο οποίος γνώριζε συγκεκριμένα πράγματα για την εξέλιξη του ματς και πιο συγκεκριμένα ,το παιχνίδι που γίνεται με τις κίτρινες και τις κόκκινες κάρτες. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν (επαναλαμβάνω για να μην μπερδευόμαστε ,άνθρωπος της superleague ,το οποίο σημαίνει άτομο γνωστό απο όλες τις παε και την επο) ήξερε εξαρχής ποιοι παίκτες του Ηρακλή ενδέχεται να πάρουν κόκκινη κάρτα!! Το γνώριζε και το διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά σε άσχετους!!

Η ...πρόβλεψη του έκανε λόγο ,για αποβολή με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ στον Γιάκομπ ή στον Σολτάνι!

Και τελικά έπεσε μέσα στην πρόβλεψη ,για την οποία έδειχνε σίγουρος. Μια πρόβλεψη που βγήκε αληθινή στο 92 ,όπου όλα είχαν κριθεί και κανείς δεν μπορούσε να του πει πως επηρέασε το αποτέλεσμα. Βέβαια η παε ηρακλής έβγαλε ανακοίνωση και κατηγόρησε τον διαιτητή ,αλλά μην σας φαίνονται όλα και τόσο αθώα ..

Ο Σολτάνι λοιπόν τιμωρήθηκε για φαουλ στον Βύντρα στο 92 και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα. Αλλά προσέξτε ,ο ...επιστήμονας και άνθρωπος της superleague είχε μιλήσει για απευθείας κόκκινη και όχι απλή αποβολή με δεύτερη κίτρινη. Έτσι λοιπόν ο Σολτάνι αφού δέχτηκε την κίτρινη ,λέει κάτι στον διαιτητή ο οποίος έχει ήδη πιάσει το τσεπάκι του και πετάει στα καπάκια την κόκκινη κάρτα. Η δικαιολογία; Έβρισε τον διαιτητή ...

Αυτά έχουν να κάνουν με τα όσα γίνανε στο γήπεδο.

Επειδή όμως όπως είπαμε ,ο χαρισματικός μάγος της λίγκας γνώριζε για την απευθείας κόκκινη απο την αρχή του αγώνα και επειδή ενημέρωνε αβέρτα κόσμο ,ψάξανε μερικοί για να το παίξουν και το συγκεκριμένο στοίχημα (για κόκκινες σε παίκτες) ήταν κλειδωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απο 4 πολύ γνωστές στοιχηματικές εταιρίες!!

Έτσι λοιπόν κάποιοι απο την Σαββατιάτικη ανατροπή μπορεί να μην κονόμησαν απο την ροή του ματς ,αλλά σίγουρα έβγαλαν αρκετά απο την κόκκινη κάρτα.

Και αυτό προφανώς δεν έγινε μόνο στο ματς παο-ηρακλής αλλά γίνεται σε κάθε ματς του καθαρού ελληνικού πρωταθλήματος. Και μετά εμείς αναρωτιόμαστε πως γίνεται κάποιοι παρατρεχάμενοι να πλουτίζουν απο την μια μέρα στην άλλη.

Μόνο που εδώ πλέον δεν μιλάμε για παρατρεχάμενους ,αλλά για ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής που έχουν άμεση σχέση (ή και επιρροή αν θέλετε) με τους διαιτητές.

Δείτε και το βιντεάκι με την κόκκινη

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/11/10 3:11 μ.μ.

    ego paratirisa kati allo..sigkekrimena eblepa to live bet tou william hill..kai eno to score itan 0-2 iper irakli, pou ekei les kanonika ton panathinaiko prepei na ton dinei £5.50 logo kai ton irakli kapou sto £1,15 (logo tou score pantote)TO PRAKTORIO EDINE TON PANATHINAIKO NA NIKHSEI £2,50, THN ISOPALIA £2,90, KAI NIKH HRAKLH £3,70!!!!!KAI ENO TO SCORE HTAN 0-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε δεν ξέρω για την William Hill, αλλά και στην bwin τα πράγματα ήταν έτσι όπως ακριβώς τα περιέγραψες.

    Το ίδιο ισχύει φυσικά παίχτηκε και χθες με την ανατροπή της Τσέλσι στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ να δίνει 1.83.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/10 3:18 μ.μ.

    SIGOURA KATI PERISOTERO APO EMAS KSEROUNE AUTOI ETSI DEN EINAI!?
    KAI IDIKA ME TIS EMFANISEIS TO PANATHINAIKOU TA TELEUTEA PEXNIDIA HTAN LIGO PERIERGO AUTES OI ETERIES ME 0-2 NA TON EXOUN ME LIGA LOGIA SIGOURA GIA NIKI..TI NA PO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ …”ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ,ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΘΕΙ …ΤΟ ΟΛΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ…) ΗΞΕΡΕ ΕΞΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/11/10 5:47 μ.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΜΕ ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΗΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ 1-1 ΜΕ ΤΡΙΠΟΛΗ . ΗΡΕΜΙΑ 0-1 ΓΚΑΖΙ 1-1 ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΜΕΤΑ. Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΑΕΚ.ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου