ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ!


Όλα τα ξένα μμε το έχουν σίγουρο ,ο μάνατζερ του Φερέϊρα δήλωσε πως είναι πολύ κοντά στην συμφωνία ,οπότε σίγα-σιγά πρέπει να μπαίνουμε σε ...ρυθμούς πορτογαλικούς και να αναμένουμε μέχρι μεθαύριο το πολύ κάποια ανακοίνωση.

Σίγουρα εμείς θέλαμε ΤΟ ΜΠΑΜ με τον Marcello Lipi και ακόμη ελπίζουμε σε αυτό ,αλλά απο την στιγμή που δεν γίνει και η περίπτωση του Φερέϊρα απο αυτά που λέγονται για το όνομα του δεν είναι τυχαία.

Με βάση ότι έχει κλείσει η συμφωνία ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ

Πάντως για να τα λέμε όλα ,εμένα η επιλογή του δεν μου γεμίζει το μάτι ,μιας και και κοιτώντας το βιογραφικό του δεν είναι και κάτι το σπουδαίο ,αν αναλογιστούμε και τα χρόνια που είναι προπονητής.

Ουσιαστικά όνομα έφτιαξε στην Braga όπου την έβαλε απο τις πορείες της στο πρωτάθλημα την τριετία 2003-2006 στο γκρουπ των ισχυρών της Πορτογαλίας ,τερματίζοντας 1 φορά στην πέμπτη θέση και 2 στην τέταρτη.

Απο αυτές τις πορείες ,πήγε και στην Πόρτο ,όπου κατέκτησε 3 σερί πρωταθλήματα ,2 κύπελλα και 1 σούπερ καπ. Επίσης οι πορείες του στο champions league συνοδεύτηκαν απο προκρίσεις του στην πρώτη φάση knockout αγώνων. Αν κάποιος μπορούσε να πει πως άφησε το στίγμα του στην Πόρτο την τετραετία όπου την προπόνησε (2006-2010) ,είναι το περίεργο 3-3-4 που την έκανε ιδιαίτερα επικίνδυνα επιθετική ομάδα.

Φέτος προπονούσε την Μάλαγα ,αλλά η πορεία της τον οδήγησε στην απόλυση του.

Δεν ξέρω ποια είναι η άποψη των ειδικών για την προπονητική του αξία αλλά εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου και επιμένω πως προτιμούσα τον Λίπι ,όπου θα ανέβαζε την ομάδα επίπεδα σε πολλούς τομείς. Τώρα αν έρθει ,τα αποτελέσματα θα τον κρίνουν..

Αν θέλετε να δείτε το πλήρες βιογραφικό του :
http://en.wikipedia.org/wiki/Jesualdo_Ferreira#Coaching_career

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/11/10 4:12 μ.μ.

    Kai emena den mou gemizei to mati. Polloi 8a poun oti griniazoume, alla ti na kanoume perimename ena megalitero onoma pio sta8ero stin epagelmatiki tou poreia. Apo to panw rafi prepei na psonisoume. An den einai o Lipi autos pou 8a paroume, as einai o Guus Hiddink i kapoios allos, alla apo to panw refi panta. ZOTS kai stin mpala twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala tora kai ton mourinio na mas fernoune emis tha ton bgaloume skarto!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/11/10 10:27 μ.μ.

    Ο Ζοσουάλντο Φερέιρα είναι εξαιρετικός προπονητής.Το θέμα είναι να ταιριαξει με την ελληνική νοοτροπία.Παντως η Πορτο επι ημερών του έχει παίξει μπαλαρα.Και γενικά μόλις έφυγε από τη Μάλαγα ήταν αυτός που ήθελα να ρθει στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου