ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ..

Μια ήττα στο ντέρμπι της πρώτης θέσης για τον όμιλο μας στην Ευρωλίγκα γνωρίσαμε πριν λίγο απο την Ολύμπια με τελικό σκορ 85-84. Ευτυχώς η ήττα αυτή έρχεται πολύ νωρίς μέσα στην χρονιά χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, αλλά δίνει τροφή για σκέψη στο προπονητικό τιμ για κάποιους τομείς που πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά.

Αν και μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι,
ένα πολύ κακό δεύτερο δεκάλεπτο ουσιαστικά μας στοίχησε τον αγώνα. Βρεθήκαμε να χάνουμε ακόμα και με 10 πόντους διαφορά που γυρίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το παιχνίδι αν είμασταν πιο προσεκτικοί στις τελευταίες μας άμυνες, μιας και ένα δίποντο στην εκπνοή έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στην παράταση βρεθήκαμε να χάνουμε με πέντε πόντους και κάπου εκεί άρχισε το παιχνίδι των βολών το οποίο μας βρήκε ηττημένους.

Σήμερα ουσιαστικά μας στοίχησαν τα ΠΟΛΛΑ αβίαστα λάθη, τα κακά ποσοστά στην περιφέρεια και η απουσία του Μάριτς μέσα στην ρακέτα. Πολλές ήταν και οι φάσεις που δεχτήκαμε καλάθια απο τύχη των σλοβένων μετά απο καλές μας άμυνες, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό.

Όπως και να έχει το θέμα, τους Σλοβένους θα τους φάμε για πρωινό στο ΟΑΚΑ, οπότε δεν τίθεται θέμα πρωτιάς. Το μόνο που κρατάμε είναι το βίντεο του αγώνα το οποίο είμαι σίγουρος πως θα δούνε πολλάκις οι παίχτες μας τις επόμενες ημέρες.

Κορυφαίος και "μοιραίος" (αν και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για δύο χαμένες βολές) ο ΔΔ13. 'Αξιοι συμπαραστάτες του ο Φώτσης και ο Στράτος.

Υ.Γ- Πολύ σωστή κίνηση η παραχώρηση του Σερμαντίνι στην Ολύμπια. Αφενώς είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην οποία θα έχει αρκετά ποιοτηκά λεπτά και αφετέρου κάποια στοιχεία τα έχει προσθέσει ήδη στο παιχνίδι του. Ο γεωργιανός είναι ταλέντο, και είναι μεγάλη υπόθεση που τον κρατάμε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/11/10 1:14 π.μ.

    εσκασε ο Μητσος !!!! θελουμε ασσο ....βγαζει ματι !
    νταξει ο Ζελικο και ο Ιτουδης ξερουν καλυτερα ομως....τραυματιστηκε και ο Μαριτς ρε γαμωτο,γαμημενο συμπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/10 2:31 π.μ.

    Δεν θα μας στοιχίσει και πολύ η ήττα μάγκες. Εγώ κρατάω τις δηλώσεις του Ζέλικο και ελπίζω ότι θα αφυπνιστούν ορισμένοι. Προσωπικά αμφιβάλλω. Ο Μιτσάρας δυστηχώς δεν βγάζει χρονιά έτσι μάγκες. Με 40 λεπτα θα μας μείνει στο χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://greendunk.blogspot.com/2010/11/blog-post_05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχετε άδικο για τον Μήτσο. Μακάρι να του βγουν του Ζοτς οι Καλάθης ,Τέπιτς αλλά πολύ αμφιβάλλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην τελική αν όντως χρειαστεί να βγάζει 40λεπτα ο μήτσος αυτό θα συμβαίνει σε ελάχιστους αγώνες.. Σε όλους τους υπόλοιπους θα ξεκινάει ως αρχηγός και στα πέντε λεπτά θα αποσύρεται για τα καλά στον πάγκο..

    Ακόμα Νοέμβρης είναι.. Τους πιστεύω εγώ τους δύο αυτούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου