ΠΕΡΙ ΓΙΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ..

Πολύς λόγος γίνεται στα ραδιόφωνα και σε αθλητικές σελίδες για την γιούχα που έπεσε στο ΟΑΚΑ στο 0-2 (ως φαουλ του κόσμου του Παναθηναϊκού), και θεωρώ πως είναι σκόπιμο να τοποθετηθώ επι του θέματος.

Πρώτον,
μην αρχίσουμε πάλι να λέμε αυτοί γιούχαραν, οι άλλοι γιούχαραν αυτούς που γιούχαραν και λοιπά. Τα πράγματα είναι απλά. Η δυσαρέσκεια του κόσμου είναι μαζεμένη εδώ και χρόνια, η ομάδα δεν παίζει καλή μπάλα φέτος και δύο μαζεμένα γκολ απο την γριά δεν είναι και ότι πιο ευκολοχόνευτω. ΌΛΟ το γήπεδο αποδοκίμαζε μπας και ξυπνήσουν κάτι ψευτόμαγκες που την έχουν δει σουπερ σταρ και στην τελική έπιασε. Είδαμε κίνηση, είδαμε πάθος.

Δεύτερον, κάποια συνθήματα που ακούστηκαν κατα την άποψη μου ήταν λάθος, αλλά μην ξεχνάμε οτι ακούστηκαν εν βρασμό ψυχής και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σταμάτησαν. Έχουμε γυρίσει σελίδα, οι καταστάσεις είναι διαφορετικές οπότε θέλει προσοχή ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις.

Τρίτον, αυτός ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα στις χαρές και στις λύπες. Οι περισσότεροι απο αυτούς που γιούχαραν σήμερα (όπου και να κάθονταν) έχουν δώσει λεφτά, έχουν τρέξει σε όλη την ελλάδα και πονάνε αυτήν την ομάδα, οπότε έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα να "δηλώσουν" την δυσαρέσκεια τους για αυτό που βλέπουν..

Το ξαναλέω μπορεί, μπορεί και όχι, αλλά η γιούχα φαίνεται πως αφύπνισε ορισμένους..

Αυτά τα λίγα.. Ευχαριστούμε Γιάτσεκ που τίμησες για άλλη μια φορά τον πάγκο της ομάδας μας..

Καλή επιτυχία στον Φερέιρα..

Σισέ καβλιάρη τα λόγια είναι περιττά!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/11/10 11:34 μ.μ.

    μπουρδες!!!!!!!!!! οταν βρίζεις τη μάνα του παίκτη που φοράει το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στο στήθος
    είσαι α-πα-ρα-δε-κτο-ς... και μετά απαιτείς δέσιμο και συμμετοχη στη χαρά μαζί σου
    ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/10 12:29 π.μ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ...ΦΟΥΓΑΡΑΝΗ-MARLBORO ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΑΛΕΞΗ!
    OΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
    Ο ΒΥΝΤΡΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕ ΔΛΔ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/10 1:09 π.μ.

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βριζουμε το Τζορβα. Ζητημα ειναι να υπαρχουν πανω απο 3-4 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ μεσα στην ομαδα και αυτος ειναι ενας απο αυτους. Μπορει να κανει λαθη αλλ εχει πιασει και τα απιαστα...Καβαλα, παοκ, μεχρι και σημερα στο 2ο ημιχρονο εβγαλε πανω στη γραμμη.
    Επισης ενω ειναι αρρωστος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και εχει και τατουαζ για το ΠΑΟ δεν πουλαει οπαδιλικη. Αν δεν ειναι καλος υπευθηνος ειναι ο προπονητης να τον βγαλει.
    Σημερα ενω το Βυντρα τον ειχε κανει γιο γιο ο 77 του ηρακλη και εφταιγε στο 1ο γκολ (και μας εχει κοστησει ενα καρο βαθμους τοσα χρονια και ειναι κατα κοινη ομολογια και αμπαλος) δεν τον εκραξε κανενας.
    Λιγο προσοχη και μην τσιμπατε στους δημοσιογραφους ρε παιδια-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/11/10 1:10 π.μ.

    ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ;;;;
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟΥΠΙΑ;;; ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/11/10 1:59 π.μ.

    Ase mas re file me ton Tzorva. Auto ton krataei stin 11ada, oti einai Panathinaikos. E kai? Kai gw Panathinaikos eimai kai arrwstos malista, 8a paw na paiksw stin omada? Afou den to exw. Den eipe kanenas oti den ponaei tin omada, alla den kanei gia tin omada vasikos. Pws na to kanoume dld

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/11/10 2:24 π.μ.

    ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΒΑΡΔΗΣ,ΤΖΙΓΓΕΡ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΕΖΑΝΙ, ΤΖΙΩΛΗΣ, ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ, ΕΚΙ, ΜΑΝΤΖΙΟΣ, ΓΚΟΥΜΑΣ, ΛΙΒΑΘΥΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ?
    ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ?
    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    Ε, ΡΕ ΤΖΟΡΒΑ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΕΣΕΙΣ? ΟΛΩΝ ΤΩΝ...ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MONO KAI MONO GIA TIN PAROUSIA TOU CISSE DEN THA EPREPE NA AKOUSTEI TO SINTHIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to sinthima pigaine gia tous paixtes ,apo tin stigmi pou agwnizete kai o cisse mesa se autous DEN eprepe na akoustei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tou cisse imno prepei na tou grapsoume..kai fisika pano !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου