ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΚΟΒΟΥ!


Τέλος ο Γκοβού από την ομάδα μετά και τα όσα διεμήνυσε ο Γόντικας στον μάνατζερ του Γάλλου. Δεν πληρώνεται ο Γκοβού από τον Παναθηναικό και το θέμα θα φτάσει λογικά στην ΦΙΦΑ. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Το σημαντικό σε όλη την υπόθεση είναι ό,τι ο Γκοβού ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Και εξηγούμε...

Το να φέρεις ένα τέτοιο όνομα στην Ελλάδα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είναι αναμφισβήτητα παικταράς αλλά εδώ δεν έδειξε τίποτα μέσα στο γήπεδο. Απολύτως τίποτα. Δεν προσέφερε τίποτα.

Και όμως αυτή η κατάσταση δεν θα μπορούσαν να την χειριστούν καλύτερα στον Παναθηναικό. Βγήκαν στην επίθεση και τελείωσαν τον Γάλλο επιτέλους στέλνωντας με αυτόν τον τρόπο μήνυμα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

Δείχνουν ό,τι δεν κολλάνε σε ονόματα και βεντετισμούς και ό,τι είναι διατεθειμένοι να προφυλάξουν την ομάδα από τέτοιους παίκτες. Δεν κολλάνε στο να πετάξουν έξω από την ομάδα την μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού και αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ τους παίκτες μας.

Μόνο κερδισμένος λοιπόν ο Παναθηναικός από αυτην την κατάσταση. Σίγουρα θέλαμε να μας βγεί η παικτούρα και να οργιάσει στα γήπεδα αλλά αφού δεν "έκατσε", η διοίκηση χειρίζεται το θέμα όσο καλύτερα γίνεται και προς όφελος της ομάδας.

ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ...

Σχόλια