ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΡΩΠΗ...


Λίγο πολύ το περιμέναμε. Εξ' άλλου κάθε ελπίδα πρόκρισης είχε χαθεί μετά τις δύο ισοπαλίες με την Ρουμπίν αλλά και ειδικότερα μετά την εντός έδρας ήττα απο την Κοπεγχάγη.

Δέν θα κάτσουμε να ψάξουμε τι έφταιξε στο σημερινό ματς. Θεωρώ ό,τι κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ό,τι όταν έχεις μπροστά σου την Μπαρτσελόνα, δεν μπορείς να ελπίζεις και σε πολλά.

Είμαι πεπεισμένος βέβαια, ό,τι το φετινό χουνέρι θα ενοχλήσει πολύ την διοίκηση της ομάδας. Οπότε ας τους γίνει μάθημα η φετινή κατάσταση και η φετινή αποτυχία και ας προσπαθήσουν να διορθώσουν όσα δεν τους αρέσουν. Με απλά και σταθερά βήματα, ο Παναθηναικός θα είναι και του χρόνου στο Champions League για να διεκδικήσει μια καλή πορεία.

Το θέμα μέσα σε όλη αυτην την ιστορία είναι να εκμεταλλευτούμε αυτά που μπορούμε μέσα απο την φετινή ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Κάντε διορθωτικές κινήσεις, ρίχτε λεφτά στις μεταγραφικές περιόδους και δώστε χώρο και χρόνο στον νέο προπονητή να δουλέψει.

Δεν κάθομαι να τα ρίξω στον Νιόπλια γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω πως φταίει αυτός για τα φετινά μας χάλια. Είτε θέλετε είτε δεν θέλετε να το πιστέψετε δεν είναι αυτός ο κύριος υπεύθυνος. Και στο σημείο που έχουμε φτάσει, στόχος μας δεν είναι να στήσουμε στον τοίχο τους υπεύθυνους. Δίπλα στην ομάδα για να τερματίσουμε πρώτοι στην Ελλάδα και να πανηγυρίσουμε και φέτος το νταμπλ.

Δυστυχώς, ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/11/10 1:25 π.μ.

    symfono an kai o panathinaikos mas exei sinithisei se alles emfaniseis stin eyropi . mia poly asximi xronia i fetini . as ginei mathima giati tha xasoume osa xtizame tosa xronia oson afora tis eyropaikes diorganoseis .

    kati asxeto , pou tha ginei to paixnidi me tin kerkyra ??? an xerei kapoios as enimerosei .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/11/10 5:32 π.μ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/11/10 5:49 μ.μ.

    to eidame ki ayto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου