ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ..

Έγινε η συνέλευση του ερασιτέχνη με πολύ λίγο κόσμο να είναι παρόν σε μια "εκδήλωση" της οποίας ο σκοπός ήταν να βρεθεί λύση για το άμεσο πρόβλημα του ερασιτέχνη και του ελλείματος που έχει..
Θα σταθώ σε τέσσερα σημεία που μου κάνανε εντύπωση..

-Ο Κίτσιος είπε πέντε κουβέντες και αποχώρησε αφήνοντας τους άλλους τρεις να κάνουν συζήτηση, να απαντάνε σε ερωτήσεις οι οποίες είχαν να κάνουν με την γενικότερη κατάντια του Π.Α.Ο και όχι για το πως θα βρεθούν οι πόροι. (Όπως είπε κάποιος, ο καπετάνιος πήδηξε πρώτος απο το πλοίο το οποίο βουλιάζει)

-Απο επιφανείς Παναθηναϊκούς, ελάχιστοι δώσανε το παρόν, με τον Έλληνα να είναι ο μόνος ο οποίος ήρθε αυτοπροσώπος και το ερώτημα είναι εύλογο. Δεν ενδιαφέρονται οι υπόλοιποι (τα ονόματα είναι γνωστά) ή δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στο τρέχον Δ.Σ?

-Θέλω να σταθώ στην παρουσία του Κ. Λουμίδη ο οποίος υποτίθεται έδινε οικονομικά στοιχεία και έκανε και κάποιες "εύκολες" προτάσεις.. Οικονομικά στοιχεία, χωρίς να δωθούν αριθμοί δεν γίνεται.. Όταν γίνεται ερώτηση για το έλλειμα αν είναι στα 1.600.000 και δεν απαντάς δεν θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά. - το έλλειμα απο ότι ακουγόταν πάντος (έξω απο την αίθουσα) δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 2.5000.000. Επίσης οι προτάσεις που γίνανε είναι τελείως ανυπόστατες και θεωρητικές με τους παρευρισκόμενους να το αποδεικνείουν αυτό και με τις τοποθετήσεις τους.

-Επίσης, αν θέλετε να προχωρήσει η κατάσταση μην κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλό σας, και μην κάνετε τον φτωχό συγγενή της ΠΑΕ και της ΚΑΕ. Ζητήστε αυτά που σας αναλογούν και πείτε με ονόματα ποιοί είναι πρώθυμοι να σας βοηθήσουν αν ασχοληθείται σοβαρά με τις χορηγίες και ποιοί όχι, γιατί αν ο Έλληνας δεν ήταν εκεί και αυτός θα λέγατε ότι δεν σήκωνε τηλέφωνα αλλά σας έκανε ρόμπα.

Αστείες καταστάσεις.. Συμπέρασμα κανένα, πρόοδος καμία..

Υ.Γ- Αναφέρθηκε απο πολλούς και το λέω και εγώ με κόμπο στην καρδιά. Καλύτερα στην αρχή της χρονιάς θα θέσεις χαμηλότερους στόχους απο το να βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάντια..

Σχόλια