ΑΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ...


Δεν μας έφτανε όλη αυτή η κατάσταση, ήρθαν τα πράγματα να γίνουν και χειρότερα με την παραίτηση του Κίτσιου από την θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη. Ο ίδιος με ανακοίνωση του ξεκαθάρισε ό,τι η παραίτησή του έχει να κάνει με λόγους υγείας και ό,τι θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναικό.

Εμείς μια ερώτηση θα κάνουμε.
Τι μέλλει γεννέσθαι από δω και πέρα στον Ερασιτέχνη; Πως θα τρέξουν οι εξελίξεις και πότε θα πάμε σε εκλογές για εκλογή νέου προέδρου;

Πιο γενικά, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ;

Παίκτες απλήρωτοι, προπονήσεις με ελλείψεις (όχι παικτών αλλά εξοπλισμού και σε κάποιες περιπτώσεις και πισίνας), ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!

Δεν πάει άλλο...

Υ.Γ.: Η ανακοίνωση του Κίτσιου αναλυτικά:
"Οι λόγοι που παραιτήθηκα είναι υγείας. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ και να κοιτάξω τον εαυτό μου. Μπήκα στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσω, έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά έφαγα τη... μισή μου υγεία. Πλέον ήρθε η ώρα να αναλάβουν οι νεότεροι. Εγώ θα βρίσκομαι πάντα κοντά στο σύλλογο. Θέλησα να ξεκαθαρίσω τους λόγους για να μην υπάρξουν σενάρια και κάποιοι ευφάνταστοι σκεφτούν ότι επικαλούμαι δικαιολογίες".

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/11/10 1:09 μ.μ.

    Ntropi kai aisxos, gia olous tous PANATHINAIKARES.
    Vevaia den mporw na zitisw tpt apo tous Giannakopoulous. Einai oi monoi pou epi 10eties xrimatodotousan ton erasitexni MONOI tous.
    Apo ton Tziger kai tin oikogeneia tou den 8elw na zitisw to paramikro, apo makria kai agapimenoi (leme twra).
    Apo Vgenopoulo kai tin perifimi PEK omws perimena polla perisotera. Otan mas eixan anagi gia na allaksoun to ka8estws stin PAE, me tin poria mas, tazane iperoga posa kai gia ton erasitexni (oloi mazi perisotera apo ton Abramovic). kai twra ti?
    SIMERA STO OAKA AS ASXOLI8OUME, ME OPLO TIN FWNI MAS, ME TA PROVLIMATA TOU ERASITEXNI KAI OXI AN 8A PAROUME TO 3PONTO APENANTI STI GRIA. OLOI OI PANATHINAIKARES NA MAS VROUNE MPROSTA TOUS. OLOI OMWS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/10 2:39 μ.μ.

    paidia akougete tipota gia dimitraki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. san ti? na parei sta xeria tou ton erasitexni? makari mpas kai sinisferei ston sillogo ousiastika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/11/10 7:04 μ.μ.

    και που ηταν τι εκανε ?ουτε χορηγους μπορουσε να βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου