ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, φερόμενος κι ως ο νέος προπονητής του Παναθηναικού, αναμένεται να φτάσει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Νικόλα Πατέρα και για να παρακολουθήσει το ματς με τον Ηρακλή το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να αναλάβει μετά το ματς με τον Ηρακλή και ουσιαστικά θα κάνει ντεμπούτο στο ματς του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Το γιατί πάνε έτσι τα πράγματα. Μπορεί να είναι τόσο σίγουροι εκεί στην ΠΑΕ ό,τι ο Φερέιρα είναι αυτό που ψάχνουμε τόσο καιρό;

Σίγουρα όχι, αλλά και η λογική σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μακριά από τις κινήσεις της διοίκησης.

Γενικά, η όλη ιστορία με τον προπονητή κάπως με έχει ανησυχήσει λίγο. Πολύ γρήγορα βρέθηκε η πρώτη λύση, πολύ γρήγορα συμφώνησε να έρθει και πιο σημαντικά από όλα, ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στις κινήσεις Φρείτας και Αντωνίου δείχνει να έχει ο Πατέρας. Σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει από μας όσον αφορά αυτούς τους δύο, αλλά η ιστορία δείχνει ό,τι θα πρέπει να έχουμε όλοι τις επιφυλλάξεις μας. ΟΛΟΙ!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/11/10 4:29 μ.μ.

    αυτά είναι!
    ο πάο πάει σίγουρα για πρωτάθλημα!
    ε ρε πόσες φορές θα πάω ταμείο με τη Vistabet!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου