ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ;;


O κ.Γόντικας έδωσε το παρόν στην χθεσινή συνάντηση του Ερασιτέχνη και ξεκαθάρισε πως η παε όσον αφορά τις φετινές τις υποχρεώσεις απέναντι στον ερασιτέχνη είναι σωστή και τηρεί τα όσα προβλέπει ο νόμος. Δηλαδή; Δίνει κανονικά το 10% των εσόδων απο τα εισιτήρια σε κάθε ματς ,χωρίς ...εκπτώσεις και χρονικές καθυστερήσεις. Και η διοίκηση του ερασιτέχνη συμφώνησε ,οπότε δεν έχουμε κάποιο λόγο να τον αμφισβητήσουμε.

Επίσης ανέφερε πως...
απο τα προϊόντα της green team δεν μπορεί να δώσει το 10% των κερδών ,διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν κέρδη.

Αυτό όμως που δεν απάντησε ο κ.Γόντικας είναι τι γίνεται με τα εισιτήρια διαρκείας. Ο νόμος μιλάει για το 10% κι εκεί και όταν του το θυμήσανε στην αίθουσα ,άρχισε να μασάει τα λόγια του ,πράγμα που σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά εκεί!

Όσον αφορά για τις προηγούμενες χρονιές ,η διοίκηση του ερασιτέχνη δήλωσε πως τα τελευταία 3 χρόνια δεν υπάρχουν εκπτωτικές τάσεις απο την παε και τα λεφτά δίνονται κανονικά. Για πιο πριν όμως όλοι γνωρίζουμε τι γινόταν με την ticket club και την ΤΡΙΦΥΛΛΙ Α.Ε. που ο ερασιτέχνης στην πρώτη περίπτωση έπαιρνε εξευτελιστικά ποσά και στην δεύτερη τίποτα .Και για αυτό ευθύνονται οι τότε διοικήσεις που δεν τα απαιτούσαν αλλά κοιτούσαν πρώτα τις δημόσιες σχέσεις τους .

Σχόλια