ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ!


Είμαι της άποψης πως ο οπαδός -και κυρίως αυτός που δηλώνει συνεχή παρουσία- έχει το δικαίωμα και είναι υποχρέωση του που πηγάζει για την αγάπη του για τον Σύλλογο ,να κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα. Έτσι κι αλλιώς με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε κι αυτό το blog. Ακόμη και να κάνουμε κουμάντο στα ποσά και στον τρόπο που βάζουν τα λεφτά οι εκάστοτε διοικούντες. Και ο λόγος είναι απλός.

 Ο οπαδός δεν ...
πληρώνεται όπως οι αθλητές αλλά πληρώνει το εισιτήριο του για να δει τον Σύλλογο. 
Ο οπαδός δεν κερδίζει δόξα και δεν διαφημίζει το όνομα του ,όπως κάνουν οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τα διοικητικά του Συλλόγου.
Ο οπαδός ήταν ,είναι και θα είναι δίπλα στον Σύλλογο .Όλοι οι υπόλοιποι είναι περαστικοί.

Με βάση αυτά μπορούμε να κριτικάρουμε τον οποιοδήποτε και να ζητάμε τον λόγο στο οτιδήποτε. Πολλές φορές μέσα απο αυτό το blog έχω κράξει παίκτες ,διοικήσεις και προπονητές. Και θα το ξανακάνω ,όποτε νιώσω πως πρέπει να το κάνω. Όμως σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και οι αθλητές και το προπονητικό τιμ στο ανδρικό βόλλευ είναι η εξαίρεση αυτή (και αθλητές απο τα υπόλοιπα τμήματα του ερασιτέχνη που βιώνουν τέτοιες συνθήκες!!).

Δεν θα μπορέσω ποτέ στο μέλλον να κριτικάρω αγωνιστικά όσους αγωνίζονται αυτήν την στιγμή στην ομάδα .Δεν μου βγαίνει να ξανακράξω τον Λάππα απο την στιγμή που χθες κατέβηκε και αγωνίστηκε τιμώντας το τριφύλλι. Μπορεί να τον θεωρώ κακό βολλευμπολίστα και λίγο για τον Παναθηναϊκό ,αλλά  δείχνει μαγκιά και σεβασμό απέναντι στην ιστορία του Συλλόγου και αγωνίζεται απλήρωτος. Θυμάμαι παλαιότερα είχα συγκρίνει τον Καζάζη με τον Λεώνη και είχα πει πως η επιλογή του πρώτου είναι πισωγύρισμα .Ε τώρα πως να μην το βουλώσω όταν βλέπω πως κρατάει μια ομάδα μόνος του χωρίς διοίκηση ,χωρίς λεφτά ,χωρίς κόσμο ;;

Αυτή η ομάδα θα μείνει στην ιστορία! Μπορεί όχι για τις αγωνιστικές της επιτυχές ,αλλά για την μαγκιά που δείξανε και τον σεβασμό απέναντι στον Σύλλογο. 

Χθες ,όποιος κατέβηκε στην Γλυφάδα θα αντίκριζε μια διαλυμένη κατάσταση και θα θυμόταν προ-Βλάσση εποχές. Όμως αντίκρισε και 10 παίκτες που κοντράρανε στα ίσια την Ντιναμό των εκατομμυρίων και ενός εκ των φαβορί για το φετινό champions league. 

Για αυτούς τους λόγους αυτοί οι παίκτες και αυτός ο προπονητής είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.

Για αυτούς τους λόγους ο κόσμος πρέπει πλέον να ρίξει τον εγωισμό του και να κατεβαίνει Γλυφάδα .Να γεμίζει το κλειστό και να δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα.

Για αυτούς τους λόγους όλοι οι παράγοντες που σφάζονται για την παε ,πρέπει να ρίξουν κάνα φράγκο και στον ερασιτέχνη.

Για αυτούς τους λόγους ο Πατέρας πρέπει να δίνει ποσό απο τα εισιτήρια στον ερασιτέχνη .

Και στην τελικά να σας πω κάτι; Χωρίς να θέλω να απομυθοποιήσω θρύλους του Συλλόγου ,Δομάζος ,Σαραβάκος ,Βαζέχα ,Αλβέρτης ,Μποντίρογκα ...όλοι αυτοί δώσανε πολλά στον Σύλλογο ,αλλά πληρωνόντουσαν και μια χαρά και φτιάξανε και μεγάλο όνομα για μετέπειτα δραστηριότητες τους. Οι αθλητές του ερασιτέχνη που αγωνίζονται απλήρωτοι για μήνες και τιμάνε το έμβλημα αξίζουν μεγαλύτερη υποστήριξη απο τον κόσμο...

Λύση στο ανδρικό βόλλευ ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει και αυτό το ξέρει ο Καζάζης κι ας έμεινε ύστερα απο τις νέες υποσχέσεις του Κίτσιου ,όπως ούτε ο ερασιτέχνης δεν θα ανθίσει αφού τα ταμεία είναι στεγνά.

ΥΣ: Οι πόρτες ανοίξανε ...ο κόσμος δεν μπήκε!

ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια