ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...

Ανακοίνωση έβγαλε η Παε Ηρακλής κατά της διαιτησίας για το μεταξύ μας ματς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ενόχλησε (πέρα από την κόκκινη στον Σολτάνι που είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά) αλλά διαβάζοντας την ανακοίνωση τους κανείς καταλαβαίνει ό,τι παίζουν προηγούμενα με τον συγκεκριμένο διαιτητή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Από τον αγώνα της Τρίπολης αναγκαστήκαμε να επισημάνουμε στους αρμοδίους να μαζέψουν εκείνους, οι οποίοι ‘βόσκουν’ με μια σφυρίχτρα στο στόμα και τις κάρτες στο χέρι.

Σήμερα διαπιστώσαμε ότι ο ίδιος διαιτητής, στον οποίο αναφερόμασταν, όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά είναι και επικίνδυνος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς του είναι αδύνατο να απονείμει, έστω και στοιχειωδώς, διαιτητική δικαιοσύνη, ενώ εκδηλώνει προφανή παραληρήματα εμπάθειας έναντι συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή,

δεχόμενος, αυτός και οι συνεργάτες του να τους προσβάλλουν, σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης οι παίκτες των γηπεδούχων, κάνοντας ότι δεν ακούνε, μέχρι να προκύψει η ‘επίδειξη αυστηρότητας’ και ουσιαστικά ανοησίας και ανικανότητας στην εκπνοή του αγώνα.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να βγει στο φως, όσο θα προωθούνται και θα σιγοντάρονται ‘βοσκάκηδες’, όσο θα ‘σφυρίζουν’ αυτοί που δεν μπορούν, αυτοί, που είναι τόσο επικίνδυνοι, επειδή αρκεί το γεγονός ότι κάποιοι τους θέλουν…

Υ.Γ. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την δύναμη του λαού του ΗΡΑΚΛΗ…

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
"

Πολύ μόδα δεν έχουν γίνει οι ανίκανοι διαιτητές στα παιχνίδια του Παναθηναικού; Δαλούκας, Κάκος και τώρα αυτός;
Που 'σαι ρε Μαριδάκη, ευεργέτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους...

Σχόλια