ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΤΟΣ;


Απο χθες το απόγευμα ,όλο και πληθαίνουν οι φήμες για επιστροφή του Μάτος τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι στην ομάδα. Οι θετικότατες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την Μποταφόγκο ,έχουν κινήσει ξανά το ενδιαφέρον των ανθρώπων της παε για την επιστροφή του.

Να θυμήσουμε πως ...
ο Παναθηναϊκός έχει το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη και το υπόλοιπο 25% ανήκει στον  manager του Pini Zahavi.

Βέβαια ,για να είμαστε ακριβοδίκαιοι ,η ομάδα και συγκεκριμένα οι Τεν Κάτε και Αντωνίου δεν αξιοποίησαν όπως θα μπορούσαν τον συγκεκριμένο παίκτη ,καθώς μην λησμονούμε πως την σαιζόν 2007-2008 είχε κάνει εξίσου πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα μας και αποτελούσε μια άκρως αξιόπιστη λύση για το κέντρο της ομάδας.

Αν όντως οι άνθρωποι της παε ,θα κινηθούν για την άμεση επιστροφή του Βραζιλιάνου στην ομάδα είτε τον Ιανουάριο ,είτε το καλοκαίρι ,αυτό μπορεί να έχει κι άλλες ερμηνείες ,με κυριαρχούσα αυτήν της αποδέσμευσης του Ζιλμπέρτο Σίλβα το καλοκαίρι.

Βέβαια όλα αυτά αποτελούν εικασίες. Πάντως μας κάνει τρομερή εντύπωση που ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται μέσα σε 2 μέρες όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Σειταρίδης ,Μπλάνκο ,Μουν ,Γκάμπριελ ,Πετρόπουλος ,Μάτος ,Σίλβα ,Κουμορτζί είναι τα ονόματα που ακούστηκαν ξαφνικά και εντελώς τυχαία όλα μαζί. Περίεργο δεν φαίνεται;;

Σχόλια

  1. paidia makari, alla den to vlepw... kai o idios exei zhthsei thn paramonh tou sthn vrazilia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Κάτε ήταν ο Μάτος. Είναι καλός παίχτης, τρεχαλατζής με δυνατό σουτ. AΑν έρθει το Γενάρη θεωρώ ότι θα υπάρχει βελτίωση στα χαφ.

    Όσο για τον Αντωνίου τι να λέμε τώρα. Ποιος Αντωνίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/11/10 3:42 μ.μ.

    EXOYN EΡΩΤΗΘΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟ ΣΟΥΡΙΝΑΜΕΖΟ, ΤΟΥ ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ?
    Ο ΕΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΝΙΟΝΙΟΣ, Ο ΒΕΡΓΗΣ...
    Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/10 12:45 π.μ.

    μακαρι να γυρισει ο Μαρσελο ! ελα ρε παικταρα !
    πολυ τον συμπαθω και μου αρεσει σαν παικτης !
    μονο μην τραυματιστει παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου