KATAΛΥΤΙΚΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ


O Νιόπλιας όπως όλα δείχνουν κατεβαίνει με 4-2-3-1 και οι σίγουροι που θα ξεκινήσουν στο σχήμα είναι οι Τζόρβας ,Σπυρόπουλος ,Βύντρα ,Μπουμσόνγκ ,Σίλβα ,Καραγκούνης ,Γκοβου ,Χριστοδουλόπουλος ,Σισέ και Κατσουράνης. Την τελευταία θέση διεκδικούν οι....
Σαριέγκι και Σιμάο ,αλλά η παρουσία τους στο αρχικό σχήμα θα καθοριστεί απο το που θα τοποθετήσει τον Κατσουράνη ο προπονητής.

Σε περίπτωση που μπει στόπερ ,ο Σιμάο ξεκινάει δίπλα στον Σίλβα ,αλλιώς κανονικά Σαριέγκι στην άμυνα και Κατσουράνης πιο μπροστά.

Μικρές πιθανότητες έχει και ο Γκαρσία στην θέση του Χριστοδουλόπουλου ,αλλά με τις εμφανίσεις του ο Λάζαρος έχει σοβαρό προβάδισμα.

Γ Α Μ Η Σ Τ Ε    Τ Ο Υ Σ!!!!!!

Σχόλια

  1. Αν ο Νιόμπλιας σκεφτεί λογικά - πράγμα σπάνιο - τότε θα βάλει τον Κατσουράνη στόπερ μαζί με τον Μπουμσόνκ και μπροστά τον Σιμάο για να σκουπίζει. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Αριστερά δεν πρέπει να παίξει ο - δεν ξέρω να κόβω παίχτη - Σπυρόπουλος, αλλά ο Καντέ για να μπαλώνει τρύπες. Πρέπει να μπορέσεις να μπλοκάρεις τον μπουκαδόρο Μιραλάς και τον πασαδόρο Ιμπαγάζα για να έχεις πιθανότητες να κρατήσεις κλειστό το σκορ. Τότε μπορείς να ελπίζεις ακόμα και για νίκη, αρκεί να τρέχεις με και χωρίς την μπάλα. Ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες, ιδιαίτερα στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά το πρόβλημα έγκειται στο ότι δεν ξέρω αν ο Νιόμπλιας μπορεί να τις αντιληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε, δεν είναι ηλίθιος..
    Γνώμη μου είναι ό,τι ο Λουκάς πρέπει να πα΄ξει τον Μιραλάς msn-to-man γιατί μπορεί να τον μπλοκάρει εύκολα. Και βάζεις Σιμάο πάνω στον ιμπαγάσα και έχουνε μπλοκάρει....Πλάνο και λίγη τύχη θέλει...Και πάνω από όλα ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είπα κάπου ότι είναι ηλίθιος. Έχει πολλές αδυναμίες ως προπονητής που δεν είναι επί του παρόντος. Κι αυτό δεν αλλάζει από το αποτέλεσμα του αγώνα, είτε κερδίσει 10-0, είτε χάσει 10-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ σε αυτό που λες...
    Αλλα ξέρεις ό,τι αυτά τα παιχνίδια είναι 70% θέμα τσαμπουκά και καρδιάς. Τα συστήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/10/10 11:13 μ.μ.

    eidate poso malakes vghkame oloi mas telika....egw ton noplia den ton goustarw,otan eida allagh marino elega siga mh gyrisei to arni alla telika eixe megalh prosfora sthn anatroph(o noplias )kai mas tsimpoukwse olous...panta tetoia fysika.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου