ΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ!!!


 Ο Παναθηναικός χθες πήρε εύκολα το ντέρμπι. Αυτό ακούγεται περιέργο βέβαια όταν στο συγκεκριμένο ματς, είμαστε 1-0 πίσω στο ημίχρονο και κυριολεκτικά με την πλάτη στον τόιχο. Αλλά, όπως είπαμε και χθες, αυτή η νίκη ήρθε με τον τσαμπουκά και με τον εγωισμό αυτών των παιδιών. Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του Τζιμπρίλ μετά το ματς.

Πίσω στο θέμα μας όμως που δεν είναι άλλο από τον "φίλο" μας τον κ. Μαριδάκη.
Χοντρέ, βγήκες και δήλωσες ότι είσαι περήφανος που πανηγύρισες την γκολάρα του ψευτό-Ρονάλντο σου μέσα στο ΟΑΚΑ. Είπες ό,τι ο γαύρος ήταν καλύτερος. Είπες ό,τι ο Κάκος αλλοίωσε το αποτέλεσμα και κάκως απέβαλλε τον Αβραάμ. Έχεις βγάλει τους μακάκες σου στην γύρα από χθες να ταίζουν σανό τα πρόβατα που έχεις για λαό μπας και τους πείσεις ό,τι θα πάρεις το Πρωτάθλημα φέτος.

Εγώ θα στα δώσω αριθμημένα μπας και καταλάβεις. Ναι, όπως κάνουν και στους χαζούς.
Λοιπόν καραγκιοζάκο, ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ:
1) Προηγήθηκες με μισή ευκαιρία σε ένα ολόκληρο ημίχρονο και βγαίνεις και μιλάς;

2) Μιλάς για αλλοίωση από Κάκο. Κάνεις ένα σοβαρό λάθος. ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΥΠΗΡΧΕ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ     ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ. Και σε πονάει καραγκιόζη τόσο πολύ!!!

3) Πάρτο αλλιώς γιατί θα μπεις σε χοντρούς μπελάδες με αυτα που λες και κάνεις. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει αλλά μια φορά θα ξυπνήσουν και δεν θα σου αρέσει.

4) Πριν 2 εβδομάδες τον Βασσάρα δεν στήριζες; Τώρα και αυτός είναι σκάρτος;

5) Μάζεψε τους καραγκιόζηδες σου και μαζέψου κι εσύ. Πίσω έχει ο Πατέρας την ουρά...

6) Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...

Και τέλος, συνέχισε την κλάψα. Για διαιτητές, συνομωσίες και γενικά για τις μαλακίες που υποστηρίζεις από δω κι από κει. Συνέχισε να κλαις παρά να βλέπεις αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΑΜΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
ΤΡΕΜΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ.
ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ!!!!

Υ.Γ.: Βγες και μίλα σε παρακαλώ για την επίθεση που δέχτηκε χτεσ το βράδυ ο Βασσάρας. Σαν πρόεδρος της Superleague φυσικά...

Σχόλια