ΕΣΥ ΗΞΕΡΕΣ;



Δυστυχώς μας στοίχησαν πάλι τα εύκολα λάθη, ενώ είχαμε και ατυχίες. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαμε πλάνο και δεν ξέραμε αν θέλαμε να πάμε για τη νίκη ή την ισοπαλία.


Τάδε έφη ...
Νίκος Νιόπλιας 

Καλή η συγκράτηση και η στήριξη ,αλλά επειδή πολύ στηρίξαμε για φέτος την μέχρι τώρα κατάσταση ,ήρθε η ώρα να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Εσύ ρε Νιόπλια ήξερες τι αποτέλεσμα ήθελες χθες; Όταν η ομάδα της αεκ είχε μείνει απο δυνάμεις ,τι περίμενες και δεν έκανες γρήγορα τις αλλαγές ; Την Τετάρτη ήξερες τι αποτέλεσμα ήθελες με την ακίνδυνη Ρουμπίν;

Είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό και ατυχίες και γρήγορα γκολ είναι καταστάσεις που πρέπει να τις έχεις δουλέψει για να τις αντιμετωπίζεις .Δεν είμαστε οι μόνοι που τρώμε γκολ στην αρχή του ματς ,συμβαίνει και σε άλλες ομάδες στον πλανήτη γη.

Δεν σου κάναμε πόλεμο ,όταν όλοι μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα σε είχανε περάσει απο χίλια κύματα .Σε στηρίξαμε κι ας μην πιστεύαμε απόλυτα στο πρόσωπο σου. Αλλά όταν μιλάς για ατυχίες και για έλλειψη πλάνων ,αυτά δεν είναι υπόθεση παικτών ,αλλά προπονητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΕ. ΔΥΣΤΙΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/10/10 12:37 π.μ.

    ΝΙΟΠΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ....ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΝΕΛΙ.ΚΙ Ο ΠΑΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΘΕΛΕΙ ΤΙΓΡΗ ΒΡΥΧΟΥΣΑ.ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΛΑΨΕΣ.ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ,ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΜΗ ΚΑΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ,ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ U21.ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΑ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΣΟΡΥ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου