ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ..

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού επιθυμεί τη στέγαση της ομάδας του και του Ερασιτέχνη κι αυτό είναι κατανοητό. Ο σύλλογος πρέπει να βρει το δικό του σπίτι, αλλά πρέπει να υπάρξουν τάσεις συμβιβασμού ώστε αυτό να συμβεί

Tάδε έφη ...
Υφυπουργός Περιβάλλοντος ,Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ,Θάνος Μωραϊτης 


Ως είθισται σε προεκλογικό χρόνο βγαίνουν στελέχη της εκάστοτε κυβέρνησης και υποΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την κατασκευή αθλητικού κέντρου στον Σύλλογο. Αλλά μέχρι εκεί ..μέχρι στα λόγια που δεν κοστίζουν τίποτα! Το χουμε καταλάβει πως το δουλεύουν το όλο θέμα ,έτσι κι αλλιώς τόσες κυβερνήσεις έχουν αλλάξει ,τόσοι πρωθυπουργοί και δήμαρχοι έχουν αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια ,οπότε έχουμε μια σχετική εμπειρία.

Ο Μωραϊτης είπε το ποιηματάκι του ,όταν ρωτήθηκε απο τον Πλεύρη και μετά τις εκλογές ,θα πάει να ψηφιστεί πάλι κάτι ,αλλά κάπου πάλι θα κολλήσουμε και μετά πάλι ανακοινώσεις και μετά άντε πάλι να ξχαστεί το θέμα ,γιατί θα έχουμε τότε εθνικές εκλογές!

Η παε πρέπει να τηρήσει αυτό που είπε και να ξεκινήσει όλες τις συζητήσεις απο μηδενική βάση ,να τους πιέσει ,μπας και δούμε κανά αποτέλεσμα με όλους τους άχρηστους που παριστάνουν τους πολιτικούς ..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου