ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!


 Αυτό το ματς δεν έπρεπε να χαθεί. Αυτό το ματς δεν μπορούσε ο Παναθηναικός να το χάσει!!!
Έρχεσαι μετά από ήττα με το αεκάκι και παίζεις μες στο σπίτι σου με τον γαύρο. 
Και το ματς δεν ξεκινάει καλά. Πέρασε ένας ξεχασμένος που τον ονόμασαν Ρονάλντο για να χαίρονται τα πρόβατα και κατάφερε να σκοράρει. Και μέχρι το ημίχρονο έμοιαζε η ομάδα χαμένη και μπλοκαρισμένη.
Αλλά...

Στο β΄ ημίχρονο βγήκαν οι μάγκες και παίξανε σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!

Τέλος τα δώρα στους άμπαλους και τιμωρία για την γλώσσα που βγάλανε. Και υπάρχει καλύτερος τιμωρός από τον Τζιμπρίλ;

2 γκολάκια σε διάστημα 6 λεπτών και τούμπα το ματς και οι γαύροι πίσω στα λαγούμια τους. Εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο που έβλεπες τους παίχτες του Παναθηναικού να μην συμβιβάζονται με την ήττα σε αυτό το ματς. Θέλανε την νίκη και ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ...

Τζόρβας που δεν ενοχλήθηκε σχεδόν καθόλου, άμυνα πολύ καλή που μόνο στο γκολ δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην κωλοφαρδία του Ρονάλντο...Συγγνώμη Μιραλλάς ήθελα να γράψω.
Στα χαφ ο Ζιλμπέρτο ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ πλήρως, ο Κατσούρ υποτονικός και ο Πλεσί με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις αλλά και πολλά κοψίματα.

Ο Γκοβού πέρασε και δεν ακούμπησε και ο Λάζαρος αριστερά ήταν μπλοκαρισμένος και χαμένος ανάμεσα σε χαφ και Σισέ.Και συγγνώμη αλλά για τον Σισέ δεν θα μιλήσω. Δεν χρειάζεται να πω κάτι.Μίλησε μόνος του και καθάρισε τον γαύρο μια και καλή.

Πρέπει όμως να γίνει και μια παρατήρηση στην οποία πρέπει να δώσουμε βάση. Ο Νιόπλιας κοουτσάρισε μαεστρικά το παιχνίδι και έδειξε να μην φοβάται τίποτα. Δύο μαζεμένες αλλαγές στο ημίχρονο που του βγήκαν και  βοήθησαν τα μέγιστα στο να γυρίσει το ματς.

Τέλος λοιπόν στα σενάρια περί ομάδας απο άλλου γαλαξίες και λοιπές μαλακίες. Τέλος τα παραμύθια..

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ!!!!
ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ!!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/10/10 10:44 μ.μ.

    O PARTENER TOU DVD HTAN GALLOS....ONOMATI CISSEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/10 11:13 μ.μ.

    EEEEEEEEEEEEEEEEEETΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/10/10 11:20 μ.μ.

    egw den goustarw noplia alla shmera tou vgazw to kapelo 50 tis ekato aytos kai penhnta tis ekato oi paixtes gyrisane to paixnidi eoeidh ais8an8hkan na teleiwnoun kai vrhkan to kouragio na anasth8oun.mera xaras kai kazouras shmera alla apo ayrio ofeiloun na provlhmatistoun oloi ligo gia thn emfanish.mporei na fainomai xenerwtos twra alla etsi to eida .....djibril lazaros ola ta leyta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου