ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟΥ!


Πατήσαμε τον ανύπαρκτο γαύρο; Ο Σισέ για ακόμη μια φορά απέδειξε πως είναι ό,τι καλύτερο έχει περάσει απο τα ελληνικά γήπεδα -τουλάχιστον- την τελευταία δεκαετία; Ο Λάζαρος ...ανασταίνεται; Ο Νιόπλιας έχει μερίδιο ευθύνης στην νίκη; Όλα είναι υποκειμενικά και περνάνε σε δεύτερη μοίρα ,απο την στιγμή που πετύχαμε τον στόχο μας. Νικήσαμε τον γαύρο ,μειώσαμε στον βαθμό και η ομάδα απέκτησε σίγουρα καποια δόση αυτοπεποίθησης.

Για μένα το ματς κλείδωσε σε...
1 σημείο που έχει χιλιοαναλυθεί απο το πρωί. Ο Χριστοδουλόπουλος έπαιξε σε ελεύθερο ρόλο πίσω απο τον Σισέ ,έχοντας έτσι την ευκαιρία να κινηθεί σε περισσότερους χώρους και να γίνει πιο ...playmaker. Σε συνδυασμό και με την καλή του αγωνιστική κατάσταση ,το γλυκό έδεσε και ο Σισέ δε γινόταν να μην δηλώσει παρόν.

Πήραμε την νίκη οκ ,αλλά η ομάδα δεν παρουσίασε και χθες κάτι διαφορετικό. Πάλι ήταν ασύνδετη ,πάλι στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε παθητικά. Η μόνη διαφορά ήταν εκεί που τόνιζε όλος ο κόσμος την προηγούμενη εβδομάδα. Στο πάθος! Για αυτό μην τρελένεστε και μην περιμένετε την Τρίτη να πάμε για διπλό στην Ρωσία. Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος ,μιας και η ισοπαλία δεν αρκεί πλέον ,αλλά η ομάδα δυστυχώς δεν μου γεμίζει το μάτι και τίποτα δεν μπορεί να με πείσει πως θα μπορέσουμε να φύγουμε με την νίκη απο το Καζάν.

Και αυτό ,δεν έχει να κάνει ούτε με τις απουσίες των Λέτο και Νίνη ,ούτε με την κόπωση και το κάψιμο της ομάδας. Έχει να κάνει με την αγωνιστική φιλοσοφία που παρατάσσεται η ομάδα στα περισσότερα ματς. Δεν μπορώ να αποδεχτώ πως επι ένα ημίχρονο παίζαμε παθητικά έναν γαύρο που δεν μπορούσε να μας κάνει μια ευκαιρία .Προηγήθηκε απο μια φάση γιατί εμείς του το επιτρέψαμε ,γιατί εμείς δεν το πιέζαμε μέχρι τότε. Και σε αυτό ευθύνεται ο Νιόπλιας ,που αν δεν ήμασταν πίσω στο σκορ ,είμαι πεπεισμένος πως θα συνέχιζε στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο. Και με τσαντίζει ,γιατί αυτή η νοοτροπία "κάτσε να κρατήσω πρώτα το μηδέν" γυρίζει πάντα μπούμερανγκ και δεν αρμόζει ειδικά στα ματς απέναντι στον γαύρο.

Ο Νιόπλιας για μένα έχει καεί απο τις δηλώσεις του μετά το ματς με την αεκ και δεν μου αλλάζει καμία μελλοντική αγωνιστική εικόνα αυτήν την άποψη. Το πρόβλημα μου δεν έχει να κάνει με τις επιλογές παικτών και τα συστήματα ,αλλά με την γαμημένη φιλοσοφία. Δεν δέχομαι να παίζω παθητικά με τον γαύρο και την αεκ! Είμαι Παναθηναϊκός!

Η απόλυση του για μένα ,είχα πει πως πρέπει να γίνει αμέσως μετά το ματς με τον γαύρο .Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει έτοιμη και πρωτοκλασάτη λύση. Η ομάδα δεν πιστεύω πως θα παρουσιάσει κάτι τρομερά διαφορετικό την Τρίτη. Θα παίξουμε παθητικά και αν μας κάτσει καμιά φάση ,καλώς. Όσο κάθεται ο Νιόπλιας ,είναι ευθύνη του προέδρου. Όσο όμως και τα αποτελέσματα τον ...κρατάνε ,δεν θα κάθομαι να φαγώνομαι με τα ρούχα μου και να λέω πως δεν κάνει. Μακάρι να με διαψέυσει και να κάνω κωλοτούμπα ,αλλά δεν το νομίζω.

Αγωνιστικά πάντως χθες αν μπορώ να του δώσω συγχαρητήρια για 2 κινήσεις ,η μια ήταν η χρησημοποίηση του Γκαρσία στο β ημίχρονο ώστε να είναι φρέσκος απέναντι σε έναν κουρασμένο γαύρο και η τοποθέτηση του Λάζαρου πίσω απο τον Σισέ (αν και αυτό δεν ξέρω πόσο δικιά του επιλογή ήταν ..).

ΥΣ: Μακάρι ο Χριστοδουλόπουλος να κρατηθεί στον αφρό και να μην ξεφουσκώσει. Μπάλα ξέρει και μάλιστα μπόλικη ...μυαλό του χρειάζεται.

ΥΣ2: Ζω για την ημέρα που για μια ήττα των γαύρων δεν θα ευθύνεται η διαιτησία.

ΥΣ3: Αν χάναμε θα ήμασταν μπουρδέλο σήμερα και όλοι θα γαμούσαν την ομάδα μέχρι τελικής πτώσεως .Χάσανε οι γαύροι και ούτε γάτα ,ούτε ζημιά απο τους δημοσιογράφους.


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια