ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!





Ο Παναθηναικός ήταν απαράδεκτος. Ο Παναθηναικός δεν βλεπόταν ούτε με λίγη καλή θέληση. Ο Παναθηναικός συνεχίζει να απογοητεύει. Ναι, και ο Νιόπλιας φαίνεται να έχει στερέψει από ιδέες.

Ναι, και ο Νιόπλιας μπορεί να είναι ανίκανος.
Ναι, ο Νιόπλιας δεν είναι άξιος τελικά να οδηγήσει τον Παναθηναικό εκεί που όλοι μας γουστάρουμε.
Καλά όλα αυτά, ή μάλλον όχι και τόσο, αλλά το πρόβλημα είναι αλλού.
Και δεν νομίζω να λύνεται με την τυχόν απομάκρυνση Νιόπλια, η οποία είναι βέβαιη ό,τι και να λένε στα Μ.Μ.Ε. ο Πατέρας κι ο Αντωνίου.
Το πρόβλημα βρίσκεται στους παίκτες και πιο συγκεκριμένα στην φυσική κατάσταση τους.

Σήμερα, έχοντας παρακολουθήσει και θαυμάσει τον Ζιλμπέρτο σε πάρα πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα, Αγγλία και Champions League, ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να περπατά όταν έβγαζε αντεπίθεση η Αεκ. Και όχι δεύτερο ημίχρονο και 80φεύγα. Στο πρώτο ημίχρονο και γύρω στο 40'. Οπότε μιλάμε για κατάντια. Κι αυτό ομολογώ ό,τι μόνο ενθαρρυντικό δεν μπορεί να είναι ΠΛΕΟΝ. Υπάρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στον Παναθηναικό από το ποιος θα τον κοουτσάρει τον Νοέμβρη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ήμουν και θα είμαι ένας απο τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Νιόπλια. Κι αυτό γιατί πιστεύω ό,τι με τέτοιους ανθρώπους σε τιμόνια ομάδων το ποδόσφαιρο μπορεί να πάει μπροστά και να επιτευχθεί μια αλλαγή νοοτροπίας, που είναι τόσο απαραίτητη σήμερα.

Το θέμα είναι όμως, ό,τι αυτός ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση της ομάδος. Είναι υπεύθυνος για το γεγονός ό,τι ο Παναθηναικός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα πρόγραμμα με παιχνίδια Τετάρτη - Κυριακή . Γι αυτό λοιπόν, πρέπει να παρθούν αποφάσεις εκεί ψηλά και ο Πατέρας να βγεί μπροστά και να πάρει τις σωστές αποφάσεις για το καλό της ΟΜΑΔΑΣ.

ΝΙΚΟΛΑ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΛΥΣΕΙΣ.

Υ.Σ.: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!!! 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου