ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Βαθμοί μέχρι τώρα έχουν χαθεί πολλοί, σε Ελλάδα και Ευρώπη, πολλοί εκ των οποίων αδικαιολόγητα τελείως. Τα τι και τα πως τα έχουμε εξαντλήσει αυτές τις μέρες επιρύπτοντας ευθύνες σε παίχτες, πρoπονητές, γυμναστές. Ως εδώ όμως. Πάμε μέχρι τον δεκέμβριο ΜΟΝΟ νίκες..

Βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε να φεύγετε απο το γήπεδο με το κεφάλι κατεβασμένο σαν losers. Μην ξεχνάτε,
 είστε νταμπλούχοι Ελλάδος και αυτόν τον τίτλο αγωνίζεστε φέτος να διατηρήσετε. Πες πως εμάς δεν μας σέβεστε, κακώς, πες ότι τον πρόεδρο δεν το σέβεστε, επίσης κακώς γιατί αν συνεχίσετε έτσι πρέπει να σας κόψει την μπάλα, τον εαυτό σας δεν το σέβεστε καθόλου? Για παράδειγμα, βλέπεις κάτι παιδάκια της αεκ να τραμπουκίζουν τον Καραγκούνη, τους διαιτητές σε σφυράνε σαν παιχτάκι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.. Εκεί ρε πούστη μου δεν τρελένεστε? Δεν θέλετε να απαντήσετε και να πατε μετά μέσα στα μούτρα τους να τους πείτε καμιά κουβέντα?  (συνήθως έτσι γίνεται στον αθλητισμό, εσείς πέρα βρέχει..)

Το σάββατο μπείτε στο γήπεδο ΩΣ πρωταθλητές, με το κεφάλι ψηλά και με τσαμπουκά. Αφήστε πίσω τα κακά αποτελέσματα που είχαμε μέχρι τώρα. Απαντήστε σε όσους σας έχουνε ξεγράψει.. Απαντήστε στον κόσμο που περιμένει τόσα απο εσάς αλλά θα είναι πάλι δίπλα σας. Τα ντέρμπι όπως και να το κάνουμε δεν κερδίζονται με συστήματα αλλά με τσαμπουκά. ΡΙΞΤΕ καμιά κλοτσιά παραπάνω (δεν μιλάω αντιαθλητικά), κόψτε τους τον αέρα, δείξτε τους ότι στο ΟΑΚΑ ήρθαν για να χάσουν.

Κάντε όλα τα παραπάνω.. Ή πιο συνοπτικά.. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου