ΠΑΛΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;

Όλη η Ελλάδα είδε σήμερα πως μας έπαιξαν. Σήμερα νομίζω ότι όλοι κατάλαβαν πως αυτή η ομάδα δεν μασάει όπως και να μας παίζουν.



Προφανώς ο Μαρινάκης θα αναφέρεται και στην παρακάτω φάση ...


Στο 1:30 ,ο Ρουίς ανατρέπεται απο τον Παπαδόπουλο ,βέβαια στην ΝΕΤ βγάλανε το πόρισμα πως ο αμυντικός του γαύρου δεν βρίσκει μπάλα ,αλλά ούτε και πόδια.


ΥΣ: Μην κάνετε μάγκες την απάτη τους ,το άλλο Σάββατο .Σοβαρευτείτε εκεί στην ομάδα και κόψτε τους τα γέλια και τις ψευτομαγκιές!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/10/10 11:20 π.μ.

    θες να μας πεις ρε φιλε οτι αλλοιωθηκε αποτελεσμα εκει? Μας δουλευεις?
    Λιγος ρεαλισμος δεν βλαπτει, οι αλλοι κανουν 15 μεσο ορο τελικες και εμεις....1,5!
    Ελεος ρε γαμωτο, κανενας δεν βλεπει μπαλα?!!
    Καθομαστε και ασχολουμαστε αν εκανε η οχι πεναλτι ο γαυρος αντι να κραζουμε τα δικα μας χαλια? Μια 'ομαδα' με περιπατητες με υφος και τουπε, ρεμαλια που δεν σεβονται τα εκατομμυρια που παιρνουν?
    Και στο κατω κατω τι να τους πεις για πεναλτι και λαλακιες, δεν βλεπεις οτι εχουν φτιαξει ομαδα σε 2 μηνες και εμεις σε 1,5 χρονο παρουσιαζουμε αυτα τα χαλια??
    Βγαλτε με γαυρο τωρα....οπως και καθε βαζελο που βλεπει πισω απο τις κουρτινες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/10 11:32 π.μ.

    Πέστα χρυσόστομε.....ο λαικισμός σε όλο το μεγαλείο.Βγάλε με και μένα γαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ομάδα έχουν φτιάξει ρε; Θα μας τρελάνεις; Εμείς δεν βλέπουμε μπάλα ή εσύ αναπαράγεις την κάθε πίπα των μμε; Με ποια σοβαρή ομάδα έχει παίξει ο γαύρος μέχρι σήμερα; Μόνο με τον Άρη και εκεί προηγήθηκε με δώρο του Σηφάκη! Ποια είναι η ομαδάρα του γαύρου; Που δυσκολεύεται να νικήσει Πανσεραϊκό και ολυμπιακό βόλου;

    Και ΝΑΙ ,συνήθως όταν δεν δίνεις ένα πέναλντυ σε μια ομάδα ,την αδικείς. Τόσο παράλογο σου φαίνεται ή δεν θες να το καταλάβεις;;

    Ο Μαρινάκης βγαίνει και για να γίνει αρεστός κάθεται και πετάει την μια μαλακία μετά την άλλη ,τα μμε τα αναπαράγουν και δημιουργείται κλίμα. Χθες με αυτά που είπε υπονόησε πως ο γαύρος αδικήθηκε κιόλας ...όχι ότι το πίστευε αλλά γιατί έτσι του λένε να λέει για να παίζουνε χεσμένοι οι δισιτητές όταν σφυράνε τον γαύρο.

    Η ομάδα μας έχει τα χάλια της ,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κοιτάμε τι γίνεται και τριγύρω .Δηλαδή επειδή εμείς δεν βάζουμε γκολ ,σημαίνει πως στα παπάρια μας αν σπρώχνουν τον γαύρο;

    Θες να το καταλάβεις; Καλώς. Δεν θες; Πάρε σειρά όλα τα sites και γράφε αυτά που βλέπεις και επειδή τα μμε δεν μιλάνε για πέναλντυ του άρη ,να κάνεις και εσύ τουμπεκί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα σε ολους...εγω παλι πιστευω πως καπου στη μεση ειναι η αληθεια...αν δειτε εμεις πηραμε ενα πεναλτι(που για μενα δινοταν ανετα,διοτι ο Χαβιτο δεν πηγε καν στην μπαλα και επεσε ατσαλα στον Βυντρα)και βγηκε ο Μαρινακης και ειπε οτι ολη η Ελλαδα αηδιασε...τωρα καθε Κυριακη ολο και κατι παιρνουν, και ολο και κατι δεν δινουν στους αντιπαλους οι διαιτητες...βεβαια και εμεις εχουμε χαλια μαυρα...και αυτο θα πρεπει κυριως να μας ενδιαφερει...ομως οχι και να σιωπουμε σε καθε τι...να φωναζουμε για αυτους,να φωναζουμε ομως και στους δικους μας πρωτιστως που δεν παιζουν μπαλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕ. ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ,ΓΚΕΛΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    Ε ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΩΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ.

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ 10 BLOGS KAI SITES ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ MAILS ΣΤΑ ΜΜΕ ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΠΧ. Ο ΣΚΑΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/10/10 12:54 μ.μ.

    RE PAIDIA MPOREI NA EKANAN 15 TELIKES OMWS DEN TIS EVALAN.....OPOTE KATHE FASH H OPOIA THA EPETREPE STON ARI NA ISOFARISEI EINAI ALLOIWSH APOTELESMATOS....KAI DEN EIPE KANEIS OTI DEN EPAIKSAN KALUTERA....ALLA DEN GINETAI NA AFHNOUME KATHE KURIAKH OLES TIS PERIERGES FASEIS POU GINONTAI YPER TOUS APLA KAI MONO EPEIDH PAIZOUN KALUTERA APO TOUS ANTIPALOUS TOUS....GT KAPOIA STIGMH THA PAROUN KAI SFYRIGMA SE MATS POU DEN EINAI KALUTEROI....DEN THA KATSOUME NA PERIMENOUME MEXRI TOTE GIA NA FWNAKSOUME!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ βλέπω ό,τι ο γαύρος πάει σπρωχτά κάθε Κυριακή. Ωραία τα περί ομαδάρας μέσα σε δύο μήνες αλλά τόσο γρήγορα κανείς δεν εφτιαξε ομάδα. Οπότε, μην τρώτε αυτά που σας πασάρουν πανουτσοχελάκηδες.

    Το θέμα είναι ένα και το έχουμε ξαναπεί εδώ μέσα. Το "ψάρι" βρωμάει από το ΚΕΦΑΛΙ πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/10/10 3:11 μ.μ.

    patera xypnaaa.......to filaraki sou sou pianei ton kwlo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου