ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Σας έχουμε κουράσει τις τελευταίες μέρες για το αν θα γίνει αύριο το απόγευμα ο αγώνας ΠΑΟ - Παοκ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελλάδος. Απο εδώ το φέραμε, απο εκεί το φέραμε πάλι με ένα ερωτηματικό έχουμε μέινει.

Εχτές με ανακοίνωση του ο Παοκ δήλωνε έτοιμος να κατέβει στην Αθήνα να αγωνιστεί και να σπάσει την απεργία. Σήμερα όμως,
 μέσω ανακοίνωσης του ΠΣΑΚ οι παίχτες του δηλώνουν πως δεν θα σπάσουν την απεργία.. Ο Παναθηναϊκός κρατάει στάση αναμονής αφού όπως και να έχει η κατάσταση μπορεί να αγωνιστεί με τους έξι ξένους παίχτες που διαθέτει στο ρόστερ και να είναι φαβορί για τον αγώνα. Όλοι οι υπάλληλοι της ΚΑΕ είναι έτοιμοι για τον αγώνα, ο οποίος κρέμετε σε μια κλωστή με τους ανθρώπους του ΠΣΑΚ να αναφέρουν πως κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην πραγματοποιηθεί η αγωνιστική.

Όπως είπαμε και εχτές αν ο ΕΣΑΚΕ δεν ακυρώσει την αγωνιστική τότε όποια ομάδα δεν κατέβει στην αναμέτρηση, βάση κανονισμού χάνει επι τόπου με 20-0.

Με άλλα λόγια, αύριο το μεσημέρι το πιθανότερο να δούμε εν τέλει τι θα γίνει..  Η αλήθεια είναι ότι ο Παοκ ο οποίος έχει να ταξιδέψει κιόλας είναι με την πλάτη στον τοίχο..

Εκεί στον ΕΣΑΚΕ.. Η προσπάθεια να γίνουμε σαν την Ισπανία σας μάρανε..

Σχόλια

  1. Καλώς ή κακώς ζούμε στην εποχή του επαγγελματικού αθλητισμού και οι καλαθοσφαιριστές είναι εργαζόμενοι που ζητάνε τα δικαιώματά τους. Και φυσικά δε μιλάμε για τους παίκτες μας, του γαύρου άντε και μερικούς του άρη. Μιλάμε για την πλειοψηφία των παικτών που αγωνίζονται στην Α1. Προσωπικά πιστεύω ότι και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να συμπαρασταθούν στην απεργία όπως είχε γίνει και πέρσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ,ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ!

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα στο γήπεδο πραγματικά λυπήθηκα τους παίχτες του ΠΑΟΚ, κυρίως αυτούς που αγωνίστηκαν, και αυτούς όμως που βγάλανε σηκωτούς τα ΜΑΤ.

    Απο την άλλη όμως ένα απο τα πιο βασικά αιτήματα αφορά την ασφάλιση παιχτών της Α2. Αιτήματα που δεν μπορεί να έχουν παίχτες όπως είπες δικοι μας του γαύροι και του άρη, που κάθονται πάνω σε τεράστια συμβόλαια. Αυτός είναι στην τελική ο λόγος που παίξανε, γιατί φοβήθηκαν για τα συμβόλαια τους..

    Τέλος, όπως και να έχει η κατάσταση είναι τραγική. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος έχει δίκιο και ποιός άδικο, το μόνο σίγουρα είναι ότι οι κινήσεις μπορούσαν να είχαν γίνει νωρίτερα, και όχι ανήμερα της πρεμιέρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου