ΟΙ ...ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!


Τελικά ούτε και φέτος θα μας λείψουν οι αυτοκτονίες που μας προσφέρει τα τελευταία χρόνια απλόχερα το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ. Φέτος το show ξεκίνησε νωρίς  ,μόλις απο το δεύτερο επίσημο ματς ,με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε απο τον Πρωτέα Βούλας και να μην μπούμε στο final4 του κυπέλλου.

Δεν μπορώ να έχω άποψη αν η ομάδα της Βούλας...
είναι καλύτερη απο εμάς ,αλλά θέλει προσπάθεια και μη σοβαρότητα για να ανατραπεί διαφορά 12 πόντων στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και πόσο μάλλον ,όταν μιλάμε και για γυναικείο μπάσκετ!

Προσωπικά θεωρώ πως αυτός ο αποκλεισμός είναι πολύ σημαντικός ,γιατί το κύπελλο όπως και να το κάνουμε είναι πιο εφικτός στόχος απο το πρωτάθλημα. Θα προκρινόμασταν στο final 4 και απο κει όλα μπορούσαν να γίνουν. Τώρα στο πρωτάθλημα ξέρουμε εξαρχής πως ο Αθηναϊκός δύσκολα χτυπιέται και απλά πάμε για ό,τι καλύτερο ,που μόνο και μόνο σαν ατάκα δεν μας αρκεί...

Σίγουρα η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι σοβαρή και υπάρχουν άτομα μέσα στο τμήμα που αγαπάνε πραγματικά τον Σύλλογο ,αλλά πρέπει να δώσουν στις παίκτριες να καταλάβουν που παίζουν και τι απαιτήσεις γεννάει η συμμετοχή τους στην ομάδα.

Για την ιστορία χάσαμε με 57-46.

ΥΣ: Στο πρωτάθλημα μετά απο χρόνια το καταλάβατε και αλλάξατε τις ...βάναυσες ώρες που βάζατε τους αγώνες. Το σημερινό ματς δεν μπορούσατε να το βάλετε κάνα απόγευμα ,να μαζευόταν και κόσμος; Καλό στο άθλημα θα κάνατε...

Σχόλια