ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!


Σου έχουμε σύρει πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Μαζί κι εμείς μέσα από τα κείμενά μας και τις τοποθετήσεις μας.
Το χθεσινό κοουτσάρισμα σου μας δείχνει ό,τι υπάρχει φως στο τούνελ.
Νίκο Νιόπλια
Σου βγάζουμε το καπέλο για τον τρόπο που πήρες το ματς χθες.
Επιτέλους έδειξες τόλμη και αρχίδια. Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα πέταγαν Κατσουράνη και Γκοβού για να πάνε να πάρουν το ματς με Μαρίνο. Ζητούσαμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κι εσύ πήγες και κλείδωσες τον γαύρο με τον Μαρίνο.

ΑΥΤΑ θέλουμε να βλέπουμε από σένα.
ΙΔΕΕΣ που κανείς άλλος δεν τις βλέπει.
ΤΟΜΛΗ και ΠΙΣΤΗ σαν την χθεσινή.

Ναι, οι ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα όπως πολλοί θα βγουν να γράψουν απο κάτω αλλά τον Λάζαρο ο Νιόπλιας τον έβαλε 10άρι χθεσ στο β ημίχρονο έχοντας τον Μαρίνο δεξιά και τον Γκαρσία αριστερά.

Κι όλα κυλούσαν πιο ομαλά. Η ομάδα είχε κυκλοφορία μπάλας και έιχε και τις μπούκες του Λάζαρου από τον άξονα. Είχε έναν Νιόπλια που επιτέλους θυμήθηκε ό,τι είναι προπονητής στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Εναν Νιόπλια που θυμήθηκε τα παιχνίδια με την Ρόμα.

Οκ. Ο Σισέ είναι τεράστιος με τα 2 μπαλάκια που πέταξε αλλά τα σημαντικότερα κέρδη από χθες είναι ο Λάζαρος που δεν πρέπει να ξαναπαίξει πλάγια και το ξύπνημα του Νιόπλια.

Νικόλα, ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια...Αρχής γενομένης από την Τρίτη..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/10/10 12:06 μ.μ.

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ!ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξεχνάμε τίποτα...Απλά αναγνωρίζουμε κάποια πράματα..
    Αμά δεν καταλαβαίνεις, ξαναδιάβασε το κείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/10 12:29 μ.μ.

    Apolytos swsto to arthro Sto b meros Edeixe oti einai Coach me @@..Alla na pw kai kati ?pou na kserei oti o katsouranis kai o govou tha einai toso xwma ?To thema htan oti diorthwse ta lathoi kai gyrise 1 paixnidi Na leme ta kala kai ta kaka...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/10 12:48 μ.μ.

    Φίλε, όλοι γουστάραμε τη νίκη χτες, αλλά υπήρχαν κάποια αρνητικά πράγματα που όλοι είδαμε και θα πρέπει να μας απασχολήσουν. Αναφέρομαι βασικά στον Δημόσιο-Υπάλληλο-Περιπατητή-Κατσουράνη. Πρέπει να πάρει πούλο από την ομάδα.

    Δεν ήταν απλά χώμα σ' ένα παιχνίδι, όλη τη χρονία το μόνο που κάνει είναι να σέρνει τα πόδια του στο γήπεδο. Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να ανάψει και τσιγάρο μες το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/10/10 1:08 μ.μ.

    exw tin entypwsh oti thelei ksekourasei tsigaro kai mpala dn pane mazi (an apo oti lene auto ysxhei..)Opote epaikse omws pragma spanio evgale matia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/10 2:24 μ.μ.

    paidia kaka ta psemmata den exoume xaf...den mporoun na treksoun..
    o lazaros gia mena..htan allo pragma...bravo tou..ekane papades..
    o katsouranis...omws...pou to eide to pa8os..an dei kaneis ts dhlwseis tou...prokalei...kai dn kanei...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/10/10 3:04 μ.μ.

    Paidia min ksegeliomaste apo to apotelesma. H omada den travaei. Fanike kai x8es. O GAYros kai me 10 paixtes eftane eksw apo tin perioxi. Oti tou vgike to paixnidi x8es den simainei oti einai kai proponitis gia ton PANATHINAIKO. Kerdise to derby ton euxaristoume, alla prepei na figei. Na min koitame to dentro kai na xanoume to dasos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΘΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ .ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΩΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα αδελφε
    με αυτο το ροστερ υπαρχει φως στο τουνελ, με τον νιομπλια προπονητη πιστευω πως οχι. καλο ειναι ο πατερας ν΄αποφασισει αμεσα τι θα κανει και οχι να περιμενει νεα γκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεκτές όλες οι παρατηρήσεις...
    Φυσικά και δεν ξεχνώ τι έχει πει και τι έχει κάνει κατά το παρελθόν.
    Απλά γουστάρω πολύ που μας έβαλε όλους στην θέση μας χθες. Και εξηγώ:

    Δεν με νοιάζει πως θα λέγεται ο προπονητής. Με νοιάζει να του βγαίνουν τα κοουτσαρίσματα και αυτά που θέλει να περάσει στο γήπεδο. Το να ξεκινήσει τον Πλεσί δίπλα σε Κατσούρ και Ζιλμπέρτο ήταν πρώτης τάξεως ρίσκο. Το παιδί μπορεί να έχει ένα θέμα με τις μεταβιβάσεις του αλλά έχει πνευμόνια και έκοψε πολλές μπάλες στο κέντρο. Μαζί με τον Βραζιλιάνο κράτησαν κάπως το πράγμα. Θα μου πεις γι αυτόν τον λόγο έχεις τον Σιμάο. Ναι αλλά ο Σιμάο είναι σκια του εαυτού του, με παραπανίσια κιλά και με ένα πρόσφατα χαμένο αδελφό.

    Και έρχεται και μας αφήνει μαλάκες όλους παιρνώντας τον Μαρίνο στο 2ο ημίχρονο που πας να γυρίσεις το ματς. Και με την εσωτερική αλλαγή του Λάζου, και με τον Γκαρσία αριστερά μεταμόρφωσαν τον κέντρο.


    Για αυτούς τους λόγους του βγάζω το καπέλο. Γουστάρω ο προπονητής να με αφήνει μαλάκα στο ημίχρονο και να γυρνάει τούμπα το ματς. Συγχαρητήρια του χρωστάμε για χθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου