ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ

Τελείωσε και η 7η αγωνιστική και μπαίνουμε σε ρυθμούς του σαββατιάτικου ντέρμπι κόντρα στους γαύρους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκεί στο λιμάνι δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψη του αγώνα και μετά αν κάτι δεν τους πάει καλά θα μιλάνε πάλι για βιασμό της Ελλάδας.

Αυτή η αηδία που βγάζουν οι οπαδικές εφημερίδες,
 κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Είτε πρέπει να επέμβει εισαγγελέας (εδώ γελάμε), γιατί αν ήταν καθημερινή ειδησεογραφική εφημερίδα στην θέση τους θα την είχαν κλείσει προ πολλού, ή να επέμβει ο κύριος Μαρινάκης (εδώ κλαίμε απο τα γέλια) ο οποίος επιθυμεί την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ΜΟΝΟ εκεί που τον ενδιαφέρει. Δηλαδή να επιστρέψει το 80-20 της διαιτησίας στο λιμάνι! Είναι ντροπή στις μέρες μας να ζητάς για 50-50 όταν στο πρωτάθλημα παίζει ο γαύρος, έτσι δεν είναι?

Στις φωτογραφίες απο πάνω είναι τα πρωτοσέλιδα του πρωκταθλητή και του γαύρου αντίστοιχα. Δεν γίνεται να υπάρχουν τέτοιες σεξιστικές αναφορές και να περνάνε πάντα στο ντούκου. Είναι λογικό όταν κάποιος τις διαβάζει να πεισμώνει και πολύ πιθανόν, αυτό το πείσμα να το βγάζει έπειτα στο γήπεδο. ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ κύριοι, και για αυτό υπεύθηνοι είστε εσείς που τους συντηρείτε.

Τέλος, για άλλη μια φορά είναι ΘΡΑΣΟΣ να μιλάτε για την διαιτησία, ειδικά όταν σας δίνει πέναλτι, δεν δίνει στον Άρη και σε πάει σπρώχνοντας μέχρι τώρα.. ΕΛΕΟΣ


Υ.Γ - Όσον αφορά το πρωτοσέλιδο του πρωταθλητή, γελάνε και πληκτρολόγια.. Άκου εκεί γκολάρα του Ριέρα, με κενό τέρμα και στρωμένη μπάλα.. ΗΜΑΡΤΟΝ, σε τι κόσμο απευθύνεστε..

Υ.Γ.2- ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΩΡΑ.. ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΕΣ ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Σχόλια

  1. Γενικά, κλείστε τους τα μαγαζάκια...
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/10 3:38 μ.μ.

    Υ.Γ.2- Ο Μέγας Ζέλικο το έχει κάνει αυτό δις κολλώντας πρωτοσέλιδα στα αποδυτήρια (το έκανε και πέρσυ μετά το κύπελο). Κάτι θα ξέρει κυριοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/10 3:54 μ.μ.

    itta apo aytous den sygxwreitai,arketa ta osa eginan ews twra, alla oxi apo aytous.kai oi dikes mas omws fyllades 8eloun poly kraksimo. p.x ti malakia egrapse o gotzos meta ti niki epi tou paok sto basket"epideiksi dynamis";;;ntaksei kala kaname kai nikisame ,alla etsi opws egine den 8a to painevomaste kiolas.GIATI NA MAS EK8ETOUN AYTOI SAN PANTHINAIKOUS;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έχουμε ξαναπεί. Και το έγραψε και JK. Ας κλείσουν όλες ανεξαρτήτως χρώματος.. έχουν καταντήσει κουραστικές. ΟΛΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ..

    Αν και είμαστε κατά της Ντέρμπι, μπράβο που βάλανε την διαφήμιση για τον ερασιτέχνη και ελπίζω αφιλοκερδός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/10/10 8:52 μ.μ.

    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΑΔΕΡΦΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου