ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την Κυριακή η ομάδα με την ήττα της κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, όπου και αυτοκτόνησε καθώς ήταν μπροστά με 11 ποντους στο 3ο δεκάλεπτο, αποκλείστηκε απο την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος και το φαίναλ φορ.

Η μεγαλύτερη παραφωνία της ομάδας,
 όπως διαπιστώσαμε κόντρα στον Παοκ στον τάφο και όπως μάθαμε και για τον αγώνα κόντρα στον Πρωτέα ήταν η βασική σέντερ μας η Ουίλιαμς η οποία στην ουσία δεν προσέφερε τίποτα και ήταν υπεύθυνη για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση.

Οι αρμόδιοι του τμήματος, σωστά ενήργησαν γρήγορα με την Ουίλιαμς να αποτελεί παρελθόν απο την ομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ψάχνουν για αντικαταστάτρια της στην θέση 5.

Το σάββατο που μας έρχεται έχουμε ένα απο τα δυσκολότερα ματς της σεζόν οπότε όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα. Σίγουρα αυτήν την χρονική στιγμή να βρεθεί κάτι καλό θα είναι δύσκολο, αλλά μια καλή προσθήκη θα μπορούσε να μας κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικούς. Το πρωτάθλημα είναι ένας πολύ δύσκολος στόχος, αλλά η ομάδα αξίζει την στήριξη μας.

Σχόλια