ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!

Η κατάσταση στην ομάδα μετά την χθεσινή ήττα και το σερί κακών εμφανίσεων είναι τραγική. Οι απουσίες πολλές και σαν να μην έφτανε αυτό, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έχουμε υποχρεώσεις για το κύπελλο ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα αντιμετοπίσουμε την Κοζάνη εκτός έδρας σε έναν αγώνα που αναγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν παίχτες που μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει ευκαιρίες,
 όπως ο Φερνάντεζ, ο Μαυρίας, ο Ιωαννίδης ο Σειταρίδης και Πλεσίς. Αν κάποιος απο αυτούς διαπρέψει ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να ενταχθεί στα πλάνα ενόψη του Σαββατιάτικου αγώνα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με την φυσική κατάσταση των παιχτών στο ναδίρ δεν μπορούν να βγάλουν 2 ενενηντάλεπτα σε μια βδομάδα οπότε ας τους έχουμε φρέσκους για το ντέρμπι.

Υπο άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για ένα εύκολο απόγευμα και έναν υγειινό περίπατο, αλλά με αυτήν την κατάσταση που επικρατεί θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων όπως συνηθίζεται σε αυτόν τον θεσμό.

Στόχο μας το νταμπλ, οπότε οι δύο νίκες αυτήν την βδομάδα δεν είναι στόχος αλλά αυτοσκοπός. Αν δεν πάρετε και τις δύο νίκες δεν σας βλέπω καλα!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/10/10 7:32 μ.μ.

    Katantisame na fovomaste to mats me tin kozani (kai me to dikio mas giati pali to vlepw na mpainoun espeusmena kara-cisse-leto sto 60 g na mpei to topi sta dixtia). An einai pote dynaton re aderfia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/10 9:06 μ.μ.

    kozani? xlomo to blepo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου