ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΘΑ 'ΡΘΩ ΠΑΝΑΘΑ...


Απλά, ωραία και Παναθηναϊκά λοιπόν. Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για την Ευρωλίγκα, κεδίσαμε την ΤΣΣΚΑ με 74-60 δείχνοντας για άλλη μια φορά πως φέτος το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η άμυνα της ομάδας και ανάλογα την ευστοχία μας στην επίθεση θα πέρνουμε ανάλογες διαφορές.

Στο πρώτο ημίχρονο,
 το παιχνίδι ήταν αμφίροπο καθώς είχαμε πολλά άστοχα, αν και ελεύθερα σουτ, με την ΤΣΣΚΑ να μας έχει απο κοντά και τον Τσαρτσαρή να μένει εκτός αγώνα με 3 γρήγορα φαουλ. Απο εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μπρός και άρχισε το καθιερωμένο πάρτι στο ΟΑΚΑ. Τα σουτ βρίσκανε στόχο, με την ομάδα να παίζει απίστευτη άμυνα και να φεύγει στο ανοιχτό γήπεδο.

Η συνέχεια ήταν εύκολη. Μια διαφορά 8-10 πόντων διατηρήθηκε και το τέλος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Τον Γκόρντον (να τον έχουμε υπόψιν για το καλοκαίρι) να μην είχανε και θα μιλάγαμε για τσόντα.

Όσον αφορά την απόδοση των παιχτών.. Τα συνηθισμένα! Νίκολας ασταμάτητος απο την στιγμή που μπήκε το πρώτο σουτ, Σάτο άλλου επιπέδου σε επίθεση και άμυνα, και ο Μήτσος να τα κάνει όλα στο γήπεδο εκτός απο τα τρίποντα που δεν του πήγαν σήμερα (0/6).

Καλή αρχή λοιπόν... Στην βάρκελώνη θά ρθω πανάθα...

Παναθηναϊκός: Τέπιτς, Μάριτς 4 (3κλ.), Περπέρογλου 8 (1), Μπατίστ 6 (5ρ.), Φώτσης 4 (1), Σάτο 17 (2), Νίκολας 18 (4), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 10 (5ρ., 7ασ., 0/6 3π.), Βουγιούκας 3, Καλάθης 2, Καϊμακόγλου 2

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/10 1:34 π.μ.

    Άμυνα που μάσαγε σίδερα, λίγο περισσότερο εύστοχοι να είμασταν στο α' ημίχρονο και θα το είχαμε καθαρίσει το ματς απο την αρχή. Η ομάδα ακόμα δεν έχει δέσει αλλά το βασικό είναι οτι φέρει ανεξίτιλη πάνω της την σφραγίδα του Ζοτς και αυτό είναι το βασικότερο για την συνέχεια!

    Υ.Γ.1 Κάντε κανα ευχέλαιο στον Μήτσο

    Υ.Γ.2. Άσε τα μοντέλα να χτυπιούντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου