Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ !

Μια παραφωνία ήταν ο Παναθηναϊκός σήμερα στο γήπεδο. Μία απο τις χειρότερες εικόνες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Πάθος μηδέν, οι παίχτες ανύμποροι να τρέξουν με αποτέλεσμα να βγαίνουν πάντα δεύτεροι στην μπάλα και να μην μπορούν να αντεπιτεθούν. Μια ομάδα χωρίς πλάνο, χωρίς σύστημα χωρίς τσαγανό και για αυτό ευθύνονται ΟΛΟΙ..

Πέραν της μίζερης εικόνας που γράφω απο πάνω,
 σίγουρα οι απουσίες παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά δεν αποτελούν δικαιολογία. Οι απουσίες είναι μέρος του παιχνιδιού και όταν εμφανίζονται πρέπει να γίνεται σωστή διαχείρηση. Μην ξεχνάμε, παίζαμε με μια αποδεκατισμένη Αεκ που έκανε και δύο αναγκαστηκές αλλαγές.

Ο μόνος που στάθηκε στο ύψος του σήμερα ήταν ο γάλλος αμυντικός. Ο Σισέ ο ταλαίπωρος δεν μπορεί να κριθεί, ενώ πολλοί κινήθηκαν σε μια μετριότητα. Γκαρσία και σπυρόπουλος εκτός τόπου και χρόνου.

ΕΠΙΣΗΣ είναι τουλάχιστον αστείο, ενώ δεν έχουμε δυνάμεις να παίζουμε μπάλα απο το 75 και μετά στα δύο τελευταία ματς. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνετε, τι θα αλλάξετε, αλλά έχετε μια βδομάδα. Ώντας τέσσερις βαθμούς πίσω, κάντε κανα αστείο το άλλο σάββατο και δεν θα δείτε την στήριξη που είχατε μέχρι τώρα. Καμιά φορά ήττες έρχονται, είναι στο πρόγραμμα, αλλά αυτή (όπως και τα υπόποιπα άσχημα αποτελέσματα) ήρθε αμαχητή και όπως να το κάνουμε ενοχλεί..

Υ.Γ - Είπαμε ότι ξεχώρισε σήμερα ο Μπουμσόνγκ, αλλά έχουμε βαρεθέι να ακούμε δηλώσεις του μετά απο κάθε αγώνα. Δουλέψτε και αφήστε τα υπόλοιπα..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/10/10 4:30 π.μ.

    Προπονητής της κερκίδας δεν θέλω να γίνω αλλά κακά τα ψέματα η ομάδα δεν έχει πλάνο στο παιχνίδι της από την αρχή της χρονιάς. Όσο για τις απουσίες, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν λεω βασικότατοι οι λετο, γκοβου και ισως νινης, αλλα και αυτοί όταν έπαιζαν υγιέις το ίδιο ανοργάνωτο παιχνίδι παρουσιαζες. Υπεύθηνος για το πλάνο και το σύστημα δεν είναι κανένας άλλος πλην του προπονητή. Και από την στιγμή που κάθε κυριακή και μεσοβδόμαδα παρουσιάζεις μια εικόνα τουρλουμπουκι (μονο ο τζόρβας δεν εχει οργανωσει παιχνιδι ακόμα) σημαίνει ότι ο προποντητης δεν έχει κάνει την δουλειά του. Τέρμα. Καλός και άγιος ο Νιόπλιας αλλα λίγος προπονητικα για τον Παναθηναικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου