ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΥΓΕΙΑ!


Η ατμόσφαιρα που επικρατεί σε κάθε ματς του μπασκετικού τμήματος στο οακα ,μόνο με αυτήν την ατάκα θα μπορούσε να περιγραφεί ,"ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ υγεία". Αυτή η ιδεατή κατάσταση που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι και αποκτήθηκε μέσα στο πέρασμα των χρόνων και με πολλές ενδιάμεσες αποτυχίες.

Κλείσαμε μια απόλυτα...
πετυχημένη δεκαετία σαρώνοντας τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη και στο πρώτο  εντός (γιατί με τον παοκ βάση των συνθηκών δεν πιάνεται) της νέας σαιζόν ,μας βρίσκει να απολαμβάνουμε το απόλυτο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μεγαλείο.

Παίκτες αστέρια και μεγάλες προσωπικότητες ,έναν προπονητή μοναδικό για όλη την ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και ιστορική μορφή του Συλλόγου ,πλήρες και υψηλότατου επίπεδου προπονητικό επιτελείο ,προέδρους που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και κόσμο με θετική διάθεση χωρίς γκρίνια και νεύρα.

Ξέρουμε ότι ακόμη κι αν χάσουμε ένα ματς ,μια κούπα η ομάδα θα έχει προσπαθήσει και θα έχει πάντα απο πίσω έναν προπονητή και 2 προέδρους που θα έχουν δώσει στους παίκτες να καταλάβουν πως σε κάθε ματς πρέπει να ματώνουν και να τιμάνε την φανέλα.

Αυτό το τμήμα είναι το πιο πετυχημένο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού! Είμαστε τυχεροί που το ζούμε και για αυτό αξίζει να κάνουμε ό,τι περνάει απο το χέρι μας να συνεχίσει αυτή η θετική αύρα που υπάρχει στο τμήμα ,για πολλά χρόνια ακόμη.

ΥΣ: Το κλειστό κανονικά σε κάθε εντός ΠΡΕΠΕΙ να είναι τίγκα ..
ΥΣ2: Μακάρι να ζήσουμε και στα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου ,αυτήν την κατάσταση..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/10 1:03 μ.μ.

    To kleisto gipedo basket, pou einai programmatismeno na ginei mazi me to a8litiko kentro ston VOTANIKO i opou allou 8eloun na to ftiaksoun (to proponitiko kentro), prepei na einai panw apo 15000 8eates. To ofeiloun stin omada, tin istoria tis kai ton kosmo tis. Oute mia 8esi ligoteri gia tin pio petyximeni OMADA tis Eurwpis, eidallws 8a einai eglima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/10 5:15 μ.μ.

    fetos opws to 2002...outsider stin edra tou favori.., na min katalavoun apo pou tous ir8e...ante me tous poustides tous ispanous mas exoun spasei ta @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου