ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΟΨΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Όπως διαβάζουμε, επιστρέφουν στα πλάνα του Νιόπλια Γκοβού και Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον βραζιλιάνο να προορίζεται για θέση βασικού αντί του Σιμάο και τον Γκοβού να κάθεται στον πάγκο με μικρές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Αντίθετα Λέτο και Νίνης αποκλείεται να προλάβουν τον αγώνα, απουσίες οι οποίες έχουν μέχρι τώρα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό.

Επίσης σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης,
 ο Χριστοδουλόπουλος πιθανότατα θα αρχίσει στην θέση του Μαρίνου ο οποίος κάθε μέρα παίζει και σε άλλη θέση, γεγονός που τον δυσκολεύει να βρει ρυθμό, ενώ η τετράδα της άμυνας δεν αλλάζει καθώς έχει δείξει καλά στοιχεία τελευταία.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα δηλαδή, η 11άδα μας στο ντέρμπι θα είναι:
Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σίλβα, Κατσουράνης, Γκαρσία, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (Μαρίνος) και Σισέ.

Πρέπει να εκμεταλευτούμε το γεγονός πως η Αεκ είχε αγώνα εχτές το βράδι οπότε απο πλευρά κόπωσης είναι σε χειρότερη μοίρα και αντιμετωπίζει το χειρότερο πρόβλημα τραυματισμού που μπορούσε να προκύψει με τον Σκόκο να μένει εκτός. Χωρίς σκόκο η αεκ γίνεται αργή, λιγότερο απειλητική απο απόσταση αλλά και στην κάθετη μπαλιά.

Τέλος όσον αφορά την άμυνα της, φάνηκε εχτές ότι είναι πιο αργή και απο το replay οπότε με Σισέ και έναν εκ των Μαρίνου, Γκαρσία μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν τους.

Παίρνοντας το τρίποντο αυτό πάμε με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι, ευελπιστώντας ότι Λέτο και ίσως ο Νίνης θα προλάβουν το παιχνίδι στις 30 του Οκτώβρη.

Σχόλια