ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Νίκος Νιόπλιας


Κερδίσαμε δίκαια. Πετύχαμε δύο γκολ και εκεί που πετύχαμε τα δύο τέρματα άνοιξε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε και τρίτο. Στην  αρχή του αγώνα δυσκολευτήκαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και γιατί προερχόμασταν από όχι καλή διάθεση λόγω των αποτελεσμάτων που είχαμε και ήταν άτυχα στα προηγούμενα ματς. Μετά το 2-0 είχαμε τον έλεγχο και βρισκόμασταν πιο εύκολα μπροστά και στο τέλος δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν επιτρέπεται.
Δεν είναι ο τρόπος που το πετυχαίνει ο Πανιώνιος αν και εκεί έγιναν λάθη αλλά για μένα πιο πολύ μας στοίχισε η αποβολή γιατί πιστεύω ότι ήταν λάθος επιλογή. Δεν δικαιολογείται, δεν είναι να πεις ότι σε βάζουν μέσα στο τέρμα, χάνουν ευκαιρίες και πρέπει να γίνουν όλα αυτά στο τέλος. Να παίξουμε το φάουλ να το παίξουμε γρήγορα.
Αυτό που έχει σημασία είναι να λειτουργεί το μυαλό. Δεν σε πιέζουν και πάει στο 91' και γίνεται αυτό το πράγμα. Να τελειώσουμε με δέκα παίκτες και να χάσουμε και ένα σημαντικό παίκτη. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να γινόμαστε καλύτεροι. Γιατί έχουμε τις δυνατότητες να γίνουμε και να φέρουμε τα αποτελέσματα τα περσινά

Σωτήρης Νίνης
Το μόνο θετικό είναι το αποτέλεσμα, δεν κοιτάω τη δική μου απόδοση αλλά της ομάδος, θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στη συνέχεια και αυτό θα γίνει από την απόδοση μας. Αυτό ου κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και κατά διαστήματα η καλή απόδοση που είχαμε. Γενικά πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί στην απόδοση μας".

Για την αποβολή: "Νιώθω αδικημένος, γιατί στην προβολή δεν τον βρήκα, ο αντίπαλός μου το κέρδισε έξυπνα και στο 87' που πήρα την πρώτη κίτρινη δε νομίζω να ήταν. Ίσως ήταν και λάθος δικό μου που πήγα στη φάση έτσι. 
Δεν θέλω να κατηγορήσω το διαιτητή γιατί όταν μιλάμε για τους διαιτητές καταντάει  έχω να πω τίποτα για το διαιτητή, γιατί αυτό καταντάει κουραστικό- να μιλάει κάποιος συνέχεια για τη διαιτησία, ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να κρίνει"
Για τον κόσμο: "Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που είναι συνέχεια κοντά μας το απέδειξε και με τα διαρκείας σημαντικό είναι να μας στηρίζει με αυτό τον τρόπο".
Για το ματς με την Κοπεγχάγη: "Είναι κρίσιμο ματς και θέλουμε τη νίκη. Η νίκη με τον Πανιώνιο μας ανεβάζει την ψυχολογία. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία και δεν μας ενδιαφέρει τί θα γίνει στα άλλα ματς

Τζιμπρίλ Σισέ
Ήταν πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε πολύ καιρό να παίξουμε στο γήπεδό μας με τους οπαδούς μας".

Για το ματς με την Κοπεγχάγη σχολίασε: "Με τη Κοπεγχάγη είναι διαφορετικό ματς σε μια διαφορετική διοργάνωση, πρέπει να ξεκουραστούμε ψυχολογικά και σωματικά για αυτό το ματς και να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να κρατήσουμε τον τίτλο του Πρωταθλητή και του Κυπελλούχου και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε

Στέργιος Μαρίνος
Σίγουρα ήταν μια νίκη ψυχολογίας και μας δίνει την ψυχολογία που χρειαζόμαστε, ενώ κρατάμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Κάναμε ένα όχι τόσο καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι."
Νιώσατε πίεση όσο δεν έμπαινε το γκολ;
"Πίεση υπάρχει σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να την ξεπερνάμε και να κερδίζουμε πάντα. Πρέπει να ζούμε με αυτή και να μας γίνει συνήθεια."
Για την Κοπεγχάγη...
"Όλα τα ματς είναι δύσκολα και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Να ξεκουραστούμε και να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι, ώστε να έχουμε τους ίδιους βαθμούς και από εκεί και πέρα να νικήσουμε και την Ρούμπιν Καζάν για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης

Θανάσης Γιαννακόπουλος
Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και κερδίσαμε, ο Παναθηναϊκός θα γίνεται σιγά-σιγά καλύτερος, ο κόσμος έδειξε ότι είναι στο πλευρό της ομάδας και σήμερα και με τη διοίκηση και τους φιλάθλους στο πλευρό της η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή

Κατάσκοπος Κοπεγχάγης 
Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν πετύχει πολλά στην καριέρα τους. Νομίζω ότι επιθετικά, υπάρχουν πολλοί παίκτες που κάνουν την διαφορά σχεδόν σε κάθε ματς, όπως ο Σισέ, ο Νίνης, ο Γκοβού, ο Λέτο και ο Γκαρσία. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο για να έχουμε ελπίδες στο ΟΑΚΑ

Σχόλια