ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Ο ΒΕΡΝΙΚΟΣ!!


Σύμφωνα με το www.theplayer.gr ο Κώστας Βερνίκος μέσα στις επόμενες μέρες αναλαμβάνει πόστο στην παε του γαύρου και συγκεκριμένα στο γραφείο τύπου. Άλλος ένας άνθρωπος που επί σειρά ετών προσέφερε ό,τι μπορούσε απο το πόστο που είχε στην ερτ (διευθυντής αθλητικού τμήματος της κρατικής τηλεόρασης) ,πιάνει δουλειά στην παε τους.

Όταν ο κόσμος του Συλλόγου μίλαγε για ΕΡυθρόλευκη Τηλεόραση ,κανείς δεν έδινε σημασία. Όταν κράζαμε την Α(θ)λητική Κυριακή με την Καραμανλή (όνομα και πράγμα) που έδινε συνεντεύξεις στο φως και ειρωνευόταν τον Σύλλογο ,όλοι το περνούσανε στα ψιλά.

Οπότε μετά τους Τσιρώνη και Γκαγκάτση ,ήρθε και η σειρά του Βερνίκου να πάρει και επίσημα τα δεδουλευμένα των προηγουμένων ετών. Προφανώς τα φράγκα που θα του δίνουν ,θα ξεπερνάνε τα 28.000 ευρώ που έπαιρνε σαν μπόνους απο την κρατική.

Λέτε η πρόσληψη του να ήταν αποφασισμένη σαν υπόσχεση απο τον ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ(όπως τον αποκαλούσε) Σωκράτη Κόκκαλη που εντελώς τυχαία είχαν και φιλικές σχέσεις;; Μα ελάτε τώρα ,μην γίνεστε κακοπροαίρετοι ...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ....ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ..

Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΣ ΤΡΟΜΠΑΣ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ!!
    ΠΑΕ..ΠΡΑΣΙΝΑ SITE,FORUM,BLOG ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΦΕΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ!!
    ΠΟΥ@@Α ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΕ ΓΑΥΡΑΚΙ ΒΕΡΝΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/10 6:30 μ.μ.

    META ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΕΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SPORT-GAY?
    "ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ"(ΣΑΛΠΙ-ΠΑΠ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ...) ΑΣΧΕΤΕ ΚΩΣΤΙΚΟ! ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφέ Μπάμπης ,Χελάκης ,Καρπετόπουλος και Πανούτσος κάνανε τόσες δουλειές επί Κόκκαλη ,που πλέον έχουν την πολυτέλεια να λανσάρονται ως αντικειμενικοί και να τους διαβάζει -δυστυχώς- αρκετός κόσμος ,δεν έχουν την ανάγκη της ...συνταξιοδότησης απο την παε του γαύρου. Τουλάχιστον ακόμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου