ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ..


Πόστο στην νομική υπηρεσία του γαύρου λαμβάνει ο Βασίλης Γκαγκάτσης όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, με ποσοστό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιστρέφει στην ομάδα που αγαπά, με τον τρόπο του δόξασε και συνεχίζει να εισπράττει μεροκάματο. Οι φωτογραφίες του Γκαγκάτση με τον Κόκκαλη στην σουίτα του δεύτερου σύνηθες φαινόμενο και κανείς δεν φάνηκε να ασχολείται ποτέ.

Ο εν λόγο κύριως ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ επι εποχές απείρου κάλους για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις διαιτησίες να οργιάζουν κατά παντών πλην του αφεντικού του.
Μην ξεχνάμε την δωρεά του Γκαγκάτση το 2008 στον Ολυμπιακό όταν και ο Νικολαϊδης είπε στους παίχτες της ΑΕΚ, ότι αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια εξυπηρέτηση του Γκαγκάτση προς τον Ολυμπιακό, απλούστατα γιατί μετά θα δουλέψει εκεί.

Τα όργια της προηγούμενης δεκαετίας είναι γνωστά σε όλους, αλλά κανεις δεν είναι πρόθυμος να ασχοληθεί. Όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας η υποκλοπή σε συνομιλία του Θεωδορίδη με δημοσιογράφο κανείς δεν ασχολήθηκε, ούτε παρέμβαση εισαγγελέα δεν υπήρξε σε αντίθεση με παρόμοια περίπτωση στην Ιταλία (Calciopolis).

Σχόλια